Ben je op zoek naar barcelona?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over barcelona
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Woon gratis El Clásico live bij in Camp Nou

Elke zichzelf respecterende voetbalfan moet El Clásico eens van dichtbij meemaken. Dit is je kans! Dankzij deze exlusieve wedstrijd kan jij de strijd tussen Christiano Ronaldo en Lionel Messi live bijwonen. Je kan 2 VIP-tickets, inclusief overnachting, vlucht en vervoer naar het stadion winnen! Daarnaast kan je genieten van de prachtige Catalaanse hoofdstad met een bezoekje aan de Sagrada Familia, Parc Guell en... Lees verder »

Win 2 VIP tickets voor El Clasico »
Actie afgelopen

Originele cadeaus voor vaderdag bij Vakantieveilingen!

Vind jij het ook ieder jaar opnieuw een hele opgave om je papa op vaderdag te verrassen met een leuk cadeau? Dan moet je dit jaar zeker het vaderdagassortiment van Vakantieveilingen bekijken! Registreer je er vandaag nog! Er is zelfs een heuse vaderdagpagina aangemaakt met tal van interessante, originele én betaalbare cadeautips. Als je hier... Lees verder »

Bekijk alle veilingen voor vaderdag »
Actie afgelopen

Win een reis naar Barcelona

Barcelona, de stad die gewoonweg álles te bieden heeft, van architectuur tot party’s. De eerste winnaar is bekend! Beantwoord drie korte vragen en misschien win jij als volgende de reis naar Barcelona, inclusief vliegtickets en verblijf in een luxe appartement. Antwoorden: Camp Nou, Sagrada Familia, Catalonië... Lees verder »

 »