Ben je op zoek naar batibouw 2018?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over batibouw 2018
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Voordelig (ver)bouwen doe je met bouwgids.com

Ja, Belgen hebben een baksteen in de maag. Dat weten we intussen wel. Ook bij bouwgids.com. De handige website biedt een uitgebreid overzicht van alle voordelen die er voor ons te rapen vallen bij het bouwen, onderhouden of renoveren van onze woning. Niets dan voordelen voor jou en je portemonnee, die waarschijnlijk zwaar geteisterd zal... Lees verder »

Ontdek dé referentie voor (ver)bouwen  »
Actie afgelopen

Met Immoweb bezoek je de Batibouw nocturne gratis

Batibouw, de grootste Belgische bouwbeurs, staat voor de deur. Jij kan er gratis naartoe! Immoweb schenkt je namelijk een gratis ticket om de nocturne op donderdag 1 maart vanaf 16 uur te bezoeken. Superhandig: zak gewoon na het werk af naar de reusachtige zelfbouwmarkt. Batibouw vindt plaats tussen 22 februari en 4 maart 2018 in... Lees verder »

Bezoek Batibouw gratis op 1 maart »
Actie afgelopen

Aqua Service deelt 500 gratis Batibouw-tickets uit

Batibouw 2018 strijkt binnenkort neer in Brussels Expo. De grootste zelfbouwmarkt van het land levert Belgen met een baksteen in de maag informatie, inspiratie en verscheidene voordelen op. Heb je zelf grote of kleine projecten op de planning staan? Zelfs als dat niet het geval is, is een bezoekje een goed idee. Ook voor interieurdecoratie... Lees verder »

Waag je kans voor een gratis Batibouw-ticket »
Actie afgelopen

Geniet 25 jaar lang van gratis elektriciteit

Lijkt er geen einde te komen aan de stijging van jouw energiefactuur? Maak er komaf mee, dankzij Solar Protect. Terwijl je profiteert van een kwarteeuw gratis energie, is dit ook het ideale moment om over te stappen op zonne-energie. Waarom? Laagste prijs in 5 jaar: nu gedaald met liefst 50%; In maximum 8 jaar volledig terugverdiend:... Lees verder »

Laat je verrassen door alle voordelen »