Ben je op zoek naar bestek?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over bestek
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis bestekset bij Unigro

Plaats nog snel een bestelling bij Unigro en krijg er een 24-delige bestekset van Laguiole bovenop! Deze kleurrijke set bestaat uit 6 vorken, 6 messen, 6 lepels en 6 dessertlepels en wordt geleverd in een handige koffer. De bestekset is zeer gebruiksvriendelijk, want je kan het gewoon mee in de vaatwasmachine stoppen. Daarnaast ontvang je... Lees verder »

Plaats je bestelling bij Unigro en ontvang een bestekset gratis »
Actie afgelopen

Gratis 24-delige bestekset bij Unigro

In de zak van Sinterklaas zitten er gelukkig ook heel wat geschenken voor de klanten van Unigro! Tijdelijk ontvang je bij jouw bestelling een feestelijke bestekset van uitstekende kwaliteit. De gouden rand maakt deze bestekset ideaal om bij de feestdagen op tafel te leggen. Om je nog meer in de watten te leggen kan je meteen ook... Lees verder »

Bestel bij Unigro en ontvang gratis een 24-delige bestekset »
Actie afgelopen

Gratis 32-delige bestekset bij Unigro

Plaats nog tot 10 maart een bestelling bij Unigro en krijg er een 32-delige bestekset van Elite bovenop!  De set in een sober, ivoorkleurig design bestaat uit 6 vorken, messen, lepels en koffielepels. Daarnaast maken ook nog een pollepel, een taartschep, een botermes, een kaasmes, een opdienmes en -vork en een slavork en -lepel deel... Lees verder »

Bestel bij Unigro en ontvang gratis een 32-delige bestekset »