Ben je op zoek naar bestuurdersverzekering?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over bestuurdersverzekering
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Beste Omnium autoverzekering nu 3 maanden gratis

Jij kan je auto nu 3 maanden gratis laten verzekeren door Touring. Voer een gratis simulatie uit en ontdek alle voordelen. Touring won de prestigieuze Decavi-trofee voor Beste Omnium autoverzekering. De betrouwbare autoverzekeraar dankt deze prijs aan het feit dat je omniumpremie al vanaf het eerste jaar aan de leeftijd van je wagen wordt aangepast. Kocht... Lees verder »

Start de gratis simulatie nu »
Actie afgelopen

2 maanden gratis Touring autoverzekering

Met kerst in aantocht wordt Touring Verzekeringen duidelijk wat vrijgeviger. Jij profiteert daardoor van 2 maanden gratis autoverzekering. Touring Verzekeringen levert je een autoverzekering op maat. De autoverzekering neemt jouw profiel, wagen, behoeftes en gewoonten in acht, waardoor jij geniet van een scherper tarief en vooral geen cent te veel betaalt. Die verregaande personalisatie leverde Touring dan ook... Lees verder »

Laat je wagen 2 maanden gratis verzekeren »
Actie afgelopen

3 maanden gratis autoverzekering

Touring Verzekeringen lanceert de persoonlijke autoverzekering. Dit is een autoverzekering die rekening houdt met je profiel, je wagen, je behoeftes en gewoonten om je op die manier een nog scherper tarief aan te bieden. Dankzij de verlenging van de autosaloncondities geniet je nog steeds van 3 maanden gratis autoverzekering. Online kan je eenvoudig en gratis je... Lees verder »

Vraag je autoverzekering aan en krijg 3 maanden gratis! »
Actie afgelopen

Bestuurdersverzekering aan 1 euro voor 1 jaar bij Touring!

Profiteer nog snel van onderstaand uniek aanbod van Touring! Zo krijg je tot eind mei een bestuurdersverzekering aan 1 euro gedurende 1 jaar. De enige voorwaarde is dat je een autoverzekering afsluit. Je kan alvast starten met een gratis online simulatie op onderstaande link. Uiteraard is het van levensbelang dat je auto goed verzekerd is, maar... Lees verder »

Teken in op een bestuurdersverzekering aan 1 euro bij Touring »