Ben je op zoek naar boursin?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over boursin
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Boursin Croustillants de Fromage 100% terugbetaald

Ook bij Boursin zitten ze uiteraard niet stil en brengen ze regelmatig nieuwe producten op de markt. En dat is nu met de Boursin Croustillants de Fromage niet anders! Deze heerlijk krokante schijfjes zijn een combinatie van Boursin Knoflook en Fijne Kruiden roomkaas met ofwel stukjes champignon ofwel stukjes rode paprika. In beide gevallen omhuld... Lees verder »

Claim de terugbetaling van je Boursin aankoop »
Actie afgelopen

Krijg jouw Boursin helemaal terugbetaald

Hou jij ook zo van die smeuïge smaak van Boursin? Jij kan dit product nu gratis proberen! Tijdelijk krijg je je aankoop volledig terugbetaald. Product: 1 Boursin kaas naar keuze (niet geldig bij aankoop van Boursin Apéritif & Boursin Cuisine) Winkel: Delhaize. Wat moet je doen: Je koopt het product aan en gebruikt de kortingsbon die je in... Lees verder »

Krijg je aankoop terugbetaald »
Actie afgelopen

Boursin kaas 100% terugbetaald

Met de app van Promolife kan je op geregelde tijdstippen de terugbetaling van producten aanvragen. Zo krijg je momenteel je aankoop van Boursin kaas van 150 gram 100% terugbetaald. Of, indien je geen smartphone hebt, kan je de terugbetaling ook via deze link aanvragen. Opgelet, het aantal terugbetalingen is gelimiteerd. Check dus voor je aankoop even... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Boursin kaas aan »