Ben je op zoek naar brussels expo?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over brussels expo
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Ga gratis naar Batibouw met Aqua Service

Brussels Expo opent op 21 februari opnieuw een week lang zijn deuren voor Batibouw 2019, met voorsprong de belangrijkste vakbeurs over bouwen en wonen in België. Bovendien maak je nu kans om er gratis bij te zijn. Standhouder Aqua Service geeft dit jaar opnieuw 500 gratis toegangstickets weg. Je moet enkel het contactformulier op de wedstrijdpagina... Lees verder »

Vraag je gratis ticket aan »
Actie afgelopen

Gratis prijsoffertes vergelijken voor zonnepanelen

Heb je het gehad met torenhoge elektriciteitsrekeningen? Dan zijn zonnepanelen misschien wel iets voor jou. Steek daarom zeker je licht eens op tijdens de jaarlijkse vakbeurs Batibouw. Kan je echt niet wachten? Vraag dan nu al een gratis offerte op bij een installateur in jouw buurt en ontdek wat je kan besparen met zonnepanelen! Wat zijn de... Lees verder »

Vergelijk prijzen voor zonnepanelen »
Actie afgelopen

Gratis ticket Zenith, Vakantiesalon én Sports Fair!

Wil je graag naar de Zenith beurs, het Vakantiesalon of Sports Fair in Brussels Expo? Of waarom niet op de drie beurzen even binnenspringen? Dat kan, en dankzij AG Insurance volledig gratis! Vul je gegevens in op onderstaande link en ontvang 4 tickets waarmee je de drie verschillende beurzen in Brussel kan bezoeken. Voor de... Lees verder »

Vraag je gratis tickets voor Zenith, Vakantiesalon én Sports Fair aan »
Actie afgelopen

Gratis ticket Autosalon (als je met een pick-up rijdt)

Brussel maakt zich stilaan weer op voor het jaarlijkse Autosalon. Op de eerste promotiestunt hebben we niet lang moeten wachten… Isuzu, de Japanse specialist in pick-ups, deelt 5.000 gratis kaarten uit. De enige voorwaarde is dat je zelf met een pick-up rijdt! Het merk is van geen belang! Volgens Isuzu is het Autosalon de geschikte... Lees verder »

Vraag je gratis ticket voor het Autosalon aan »
Actie afgelopen

Gratis naar het Voedingssalon in Brussel

Nog een gaatje vrij in de agenda in de maand oktober? Ga dan zeker eens langs op het Voedingssalon in Brussels Expo. Van 6 tot en met 21 oktober kan je er terecht voor leerrijke kookdemonstraties, voorstellingen van nieuwe producten en je kan er naar hartelust proeven van heel wat lekkers. Na het zien, ruiken... Lees verder »

 »