Ben je op zoek naar buitenland?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over buitenland
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win een Rituals verwenpakket of 6 maanden Dag Allemaal

Wil jij voor geen geld van de wereld primeurs, bekentenissen en verhalen over je favoriete (minder) bekende Vlamingen missen? Dag Allemaal houd je op de hoogte! Doe mee met het memoryspel en maak kans op 6 maanden gratis Dag Allemaal, in papieren versie thuis geleverd. Vind je roddelen maar niks? Waag dan je kans op een Rituals cadeaupakket en tover je badkamer... Lees verder »

Kies je favoriete prijs en win »
Actie afgelopen

Gratis tickets Second Home beurs in Gent

Vandaag de dag brengt geld op een spaarrekening jammer genoeg niet veel meer op, investeren is dus de boodschap. Heb je al eens gedacht aan een tweede woning in het buitenland? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de beurs Second Home International in Flanders Expo Gent. Bezoek de beurs van 22 tot en 24... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis ticket voor Second Place

U gaat graag op reis? U bent het Belgische weer beu en wil op reis kunnen vertrekken wanneer u maar wil? U  wil graag investeren in vastgoed? Ga dan zeker tussen 28 en 30 september 2012 naar Second Place, de Belgische beurs voor tweede verblijven. Deze dertiende editie gaat door in de gebouwen van Brussels... Lees verder »

 »