Ben je op zoek naar center parcs?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over center parcs
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Win een Premium verblijf in Center Parcs Park De Haan

Wist jij dat Center Parcs Park De Haan helemaal vernieuwd werd? Om dat te vieren geeft Center Parcs een gratis verblijf weg in een vernieuwde Premium cottage voor max. 5 personen! Bovendien maak je bij deelname ook kans op één van de drie extra gratis verblijven in Center Parcs! Fantastisch toch? Wil jij graag zo’n vernieuwe Premium cottage uittesten? Schrijf je gratis in en... Lees verder »

Maak kans op een gratis verblijf »
Actie afgelopen

Bungalow Race bij Center Parcs: vanaf € 14* p.p.p.n.

Goed nieuws! Bij Center Parcs is de Bungalow Race van start gegaan. Boek nu een verblijf van februari t.e.m. eind juni en profiteer van uitzonderlijke kortingen! Vanaf € 14* per persoon per nacht kan je al een covid veilige bungalow boeken. Zo kan je er even tussenuit knijpen met je bubbel. Er zijn slechts een beperkt aantal bungalows beschikbaar, ook in... Lees verder »

Boek een supergoedkoop verblijf in Center Parcs »
Actie afgelopen

Win een verblijf in Center Parcs of Villages Nature® Paris

Zwemmen, ontspannen in de wellness, fietsen, wandelen en genieten van de natuur, een weekendje Center Parcs is altijd plezier verzekerd! Doe mee en win een verblijf in Center Parcs of Villages Nature® Paris met het hele gezin of vrienden! De prijs is een voucher voor een vakantie tijdens de zomer of herfst. Ook de toegang tot... Lees verder »

Maak kans op een verblijf in CenterParcs »
Actie afgelopen

Center Parcs Bungalow Race: vanaf 9 euro per nacht!

Wil je er tijdens de komende maanden graag nog even tussenuit knijpen? Dan hebben wij voor jou dé oplossing. Bij Center Parcs is namelijk de Bungalow Race van start gegaan! Van 19 april tot en met 28 april 2017 profiteer je van schitterende aanbiedingen die starten vanaf 9 euro per persoon per nacht. Deze aanbieding is geldig... Lees verder »

Sla je slag tijdens de Bungalow Race van Center Parcs »
Actie afgelopen

Win een verblijf bij Center Parcs!

Dat je in de Center Parcs vakantieparken kan overnachten en zwemmen in de subtropische zwembaden wist je waarschijnlijk al, maar dat is bijlange niet alles! Ontdek in een leuk memory spel de verschillende activiteiten die ze er aanbieden. Kindergrime, massage, bowling, minigolf, klimmen,… het kan allemaal in de parken van Center Parcs. Zoek zo snel... Lees verder »

Doe mee en win één van de 10 verblijven in Center Parcs »