Ben je op zoek naar colgate?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over colgate
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis ticket voor activiteit, Pyrex ovenschaal en Ajax

Bij Kruidvat winkelen levert je regelmatig verschillende cadeaus op en dat is deze week opnieuw het geval. Geniet van een gratis Pyrex ovenschaal, Ajax allesreiniger en spray én een gratis activiteit voor de tweede persoon. Om de gratis Pyrex ovenschaal van € 9,99 te ontvangen, dien je 2 producten van de deelnemende merken te kopen.... Lees verder »

Krijg een Pyrex ovenschaal cadeau »
Actie afgelopen

Wie verras jij met een gratis kaartje en Colgate staal?

Niet alleen de tandpasta van Colgate bezorgt ons een glimlach, maar zeker ook de kaartjes die ze nu massaal versturen! Wie wil jij graag verrassen met een leuk, gepersonaliseerd kaartje? Wie wens jij het allerbeste voor 2021? Kies een persoonlijke foto of de standaard afbeelding van Colgate (bij gebrek aan inspiratie) en voeg er een... Lees verder »

Start met de creatie van je kaartje »
Actie afgelopen

Colgate Total tandpasta 100% terugbetaald

Ook in het nieuwe jaar tandpasta’s bij de vleet. Kruidvat start het nieuwe jaar met 4 Colgate Total tandpasta’s waarvan er 1 naar keuze 100% terugbetaald wordt. Product: Colgate Total tandpasta (4 varianten). Winkel: Kruidvat. Wat moet je doen: Vul het actieformulier in en stuur het samen met de uitgeknipte barcode en het origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de folder van Kruidvat »
Actie afgelopen

Mosterd, lolly's, Cha-Cha en tandpasta 100% terugbetaald

Waarom zou je wat goed is veranderen? Nee toch, laat die wekelijkse terugbetaling door Carrefour maar gewoon doorlopen! Dat houdt in dat je ook op maandag 2 oktober 4 producten volledig terugbetaald krijgt in bonuspunten bij Carrefour Hyper en Planet. Lekkere Gentse mosterd van ’s Lands Souvenirs en voor de zoetekauwen lolly’s zonder suiker en... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de folder van Carrefour »
Actie afgelopen

Colgate Minions tandenborstel 100% terugbetaald

Met een keicoole Minions tandenborstel is het gezeur in de badkamer om de tanden nog maar eens te poetsen voorgoed verleden tijd. Tijdelijk krijg je de aankoop van een Colgate Minions tandenborstel 100% terugbetaald bij Kruidvat. Product: Colgate Minions tandenborstel. Winkel: Kruidvat. Wat moet je doen: Vul het actieformulier in en stuur het samen met het origineel kassaticket... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de nieuwe folder van Kruidvat »
Actie afgelopen

Colgate Natural Extracts tandpasta 100% terugbetaald

De nieuwe Colgate Natural Extracts tandpasta bevat natuurlijke ingrediënten geïnspireerd door recepten uit de traditionele Aziatische geneeskunde. De drie varianten bevatten aloë vera, algenzout of lotusbloem. Kies jouw favoriete ingrediënt en krijg een Colgate Natural Extracts tandpasta naar keuze 100% terugbetaald! Product: Colgate Natural Extracts tandpasta (3 varianten). Winkel: Kruidvat. Wat moet je doen: Vul het actieformulier in en... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de nieuwe folder van Kruidvat »
Actie afgelopen

Vademecum tandpasta 100% terugbetaald

De tandpasta van Vademecum kalmeert je tandvlees en helpt het glazuur van je tanden te versterken. Wil jij deze tandpasta gratis uitproberen? Ga dan nu naar Kruidvat en krijg het bedrag 100% terugbetaald! Product: 1 Vademecum tandpasta van 75 ml (keuze uit 3 varianten). Winkel: Kruidvat. Waar vind je de actie: er zit een formulier bij het product... Lees verder »

Koop nu Vademecum tandpasta en krijg het aankoopbedrag 100% terugbetaald »
Actie afgelopen

Colgate tandenborstel Slimsoft 100% terugbetaald

Bij het poetsen van onze tanden is het belangrijk dat we onze tanden niet beschadigen. De nieuwe Colgate tandenborstel Slimsoft heeft uitgedunde borstelhaarpuntjes waarmee je etensresten tussen de tanden en langs het tandvlees op een diepe en zachte manier kan verwijderen. Bij aankoop van een Colgate tandenborstel Slimsoft in het Kruidvat, krijg je nu het... Lees verder »

Bekijk deze actie in de folder van Kruidvat »