Ben je op zoek naar daguitstap?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over daguitstap
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis ticket Ice Mountain Adventure Park bij Humo

Ook deze week geeft Humo een gratis ticket weg! Deze keer kan je naar Ice Mountain Adventure Park. Dat is een cadeau van maar liefst € 29,50! In Ice Mountain Adventure Park kan je niet enkel skiën en snowboarden, er zijn nog tal van andere leuke activiteiten zoals indoor skydiving, accro-adventure, paintball en lasergame. Daarnaast... Lees verder »

Koop de Humo van deze week en krijg een gratis ticket voor Ice Mountain Adventure Park »
Actie afgelopen

Gratis gids over Belgische toeristische attracties

Op zoek naar suggesties voor daguitstappen? Dan is de brochure 365 Ontdekkingsdagen een uitstekende gids die bovendien nog gratis te verkrijgen is ook. Letterlijk voor elke dag van het jaar vind je wel een ideetje voor een excursie. Of je het nu van cultuur, natuur, recreatie moet hebben. Of van dierenparken, boottochtjes, musea, kunststeden… al... Lees verder »

Download de gratis gids met Belgische toeristische attracties »
Actie afgelopen

Tot 8 euro korting voor Plopsaland

De zomer is bijna gedaan… Maar wil je voor de school terug begint de kindjes nog eens goed verwennen met een uitstapje naar Plopsaland? Boek je tickets dan online, want zo kan je veel goedkoper binnen. Je krijgt tot 8 euro korting pér ticket als je boekt door op de onderstaande link te klikken!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor het pretpark

Een dagje uit met de kinderen? Het pretpark is een uitstekende keuze. Doe mee aan de wedstrijd en je kan 4 entreekaartjes winnen voor een Belgisch pretpark naar keuze. En je hoeft je lichaam niet bloot te stellen aan G-krachten waar ze normaal astronauten mee trainen in de spectaculaire rollercoasters van Walibi. Je kan ook... Lees verder »

 »