Ben je op zoek naar digitale krant?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over digitale krant
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontvang een bijna gratis HP laptop bij Het Laatste Nieuws

Abonneer je op Het Laatste Nieuws een ontvang tijdelijk een fenomenale extra. Als je zowel graag over de laatste transfers in het voetbal, het wielernieuws als het lokaal bestuur en de (internationale) showbizz meepraat, dan is HLN het perfecte dagblad. Ben jij toe aan een nieuwe laptop? Dan neem je best een driejarig abonnement op de populairste... Lees verder »

Verkrijg je spotgoedkope laptop »
Actie afgelopen

Gratis e-book bij De Standaard

Lees je graag de krant en ben je een boekenliefhebber? Koop dan zeker De Standaard van zaterdag 29 april en download gratis een literair prijsbeest! Je kan kiezen tussen 5 romans uit de shortlist van de Fintro Literatuurprijs 2017 waaronder ‘Het Smelt’ van Lize Spit en ‘Hoogmoed’ van Richard Hemker. In De Standaard van 29... Lees verder »

Koop De Standaard van zaterdag 29 april en download een gratis e-book »
Actie afgelopen

Lees DS (Avond) gratis tot eind maart!

De Standaard heeft een gebruiksvriendelijke smartphone versie van DS Avond gelanceerd. Hierin lees je elke werkdag vanaf 17 uur het belangrijkste nieuws van de dag zodat je weer helemaal bij bent. DS Avond zit vol interviews, opmerkelijke verhalen en interessante weetjes, en dit kort en bondig gebracht, maar toch ook voorzien van pakkende beelden, allemaal... Lees verder »

Lees DS Avond gratis tot eind maart »