Ben je op zoek naar dj?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over dj
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Kortingen tot 60% op Black Friday bij Conrad

Conrad Electronic is Europa’s grootste webwinkel in elektronica en technologie. Met honderdduizenden producten vind je er gegarandeerd wat je zoekt. Vandaag doe je dat bovendien aan spotprijzen, want ook Conrad legt de klant in de watten tijdens Black Friday. Je vindt er bovendien veel meer dan enkel multimedia en elektronica, laat je verrassen door het... Lees verder »

Profiteer ten volle van Black Friday »
Actie afgelopen

Win tickets voor Soulwaxmas (Hasselt, 23/11)

Ho! Ho! Ho! Geen kerstfeest zonder Soulwax en hun vrienden! Naast Londen en Parijs rinkelen ook in Hasselt opnieuw de jingle bells van de gebroeders Dewaele. Soulwaxmas gaat dit jaar voor de derde keer door in Hasselt. Op vrijdag 23 december opnieuw dansen tussen de kerstballen in de Ethias Arena met Soulwax, 2manydjs live en... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor I Love Techno

Zaterdag is het weer tijd voor I Love Techno! Elk jaar trekt het event zo’n 30.000 bezoekers en ook dit jaar belooft het weer een topper te worden met djsets van Katy B, The Subs, Chase & Status en Nero. Beantwoord onderstaande vraag correct en win dankzij JIMtv een duoticket voor het grootste Techno event... Lees verder »

 »