Ben je op zoek naar dreamland?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over dreamland
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis laten schminken op Halloween in DreamLand

Doen jouw kinderen ook mee aan het trick-or-treat spelletje op Halloween? Zich verkleden als een griezelige vampier, heks of spook, dat vinden ze zeker en vast geweldig! Ze kunnen zich volgende week gratis laten schminken in halloweenthema in alle DreamLand-winkels in België. Enkel in de winkels in Denderleeuw, Vilvoorde, Mechelen, Tienen, Lier, Waregem, Diest, Turnhout en... Lees verder »

Laat je gratis schminken »
Actie afgelopen

Gratis sintpakket bij Dreamland

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje (bijna) weer aan… Om ons voor te bereiden op de komst van de Sint, deelt Dreamland een gratis sintpakket uit. Je vindt hier onder andere een lege brief in terug die je naar Sinterklaas kan sturen. Daarnaast bevat het pakket eveneens een aftelkalender en een sintboekje met toffe... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis schoolset bij Dreamland

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Op zaterdag vier augustus kan iedereen een gratis schoolpakket afhalen in de Dreamlandwinkel in zijn buurt. Dit pakket bevat onder meer een schriftje, een gom, potloden, een latje, slijper en fluostift. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de bon via de website van Dreamland... Lees verder »

 »