Ben je op zoek naar dvd?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over dvd
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Fnac solden tot -50% laten je elektro hart sneller slaan

Behoefte aan een nieuwe laptop, koffiezet of gsm? Of wil je gewoon mee zijn met de nieuwste snufjes en games? Nu is het moment om je inkopen te doen bij Fnac.  De populaire keten gooit namelijk met aanzienlijke solden tot wel -50%! Bovendien levert Fnac je producten altijd gratis. Niet tevreden met je aankoop? Word dan... Lees verder »

Tik je Fnac koopje op de kop »
Actie afgelopen

Gratis cadeau met het eci Boekenmemory-spel

Ben jij wel te vinden voor een leuk spelletje? Zeker eentje waarbij je sowieso wint! Vind binnen 30 seconden de drie bijhorende boekenparen op onderstaande link en je valt meteen in de prijzen! Fluitje van een cent toch! Wat dacht je van cadeaucheques waarmee je zelf jouw favoriete boeken, cd’s of dvd’s kan uitkiezen?... Lees verder »

Claim je gratis cadeau bij het eci Boekenmemory-spel »
Actie afgelopen

Win de DVD van Plop Wordt Kabouterkoning

Fan van kabouter Plop? Of wil je deze dvd gewoon om de (klein)kindjes een uurtje zoet te houden? Om te winnen, moet je antwoorden op de wedstrijdvraag: in welke gemeente is Walter De Donder, de acteur die Kabouter Plop en Meneer De Burgemeester uit Samson speelt, écht burgemeester sinds 1 januari 2011? Antwoord: Walter De... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win de DVD van Tot Altijd

Tot Altijd is een Vlaamse film met topacteurs als Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg en Lotte Pinoy. Tot Altijd is een verhaal over onvoorwaardelijke vriendschap, drama met een lach en een traan. Je kan deze film op DVD winnen als je de wedstrijdvraag correct beantwoordt. De vraag is “Wie is de regisseur van deze... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win DVD-boxen van The History Channel

Bij eOne verschenen onlangs twee pareltjes van docuboxen. In ‘Beyond The Da Vinci Code’ wordt de Da Vinci code onder de loep genomen. Heeft de kerk zijn volgelingen al twee millennia misleid? Is de waarheid gecodeerd weergegeven in de werken van Leonardo Da Vinci? In ‘Vietnam’ komen we dan weer meer te weten over Amerika’s... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

dvd's winnen

Cinevision geeft elke dag DVD’s weg. Jij kan elke dag één keer proberen om een dvd naar keuze te winnen. Daarvoor moet je een mailtje sturen met het antwoord op de wedstrijdvraag. Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden. De winnaar wordt persoonlijke gecontacteerd.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win de DVD van Cougar Town seizoen 2

In de ban van de lotgevallen van Jules, de geschifte diva die zo treffend wordt neergezet door Courtney Cox? Guido heeft van het nieuwste seizoen van Cougar Town 6 exemplaren klaar liggen, en die dvd-boxen geven ze graag weg. Al wat je moet doen is de schiftingsvraag beantwoorden.... Lees verder »

 »