Ben je op zoek naar e-book?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over e-book
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

E-books en luisterverhalen voor maar 1 eurocent

Ok, toegegeven, het is niet volledig gratis, maar lees-en luisterboeken van 1 eurocent zijn absoluut het vermelden waard! Maak je keuze uit het ruime aanbod bij Bol.com. In totaal zijn er 20 e-books of luisterverhalen in de aanbieding, zoals luisterboekjes ‘Kolletjes winterverhalen’, ‘Piep, zei de muis’ en ‘De konijnenkeutel-dropfabriek’ of e-books ‘Er was eens…’, ‘Juf... Lees verder »

Kies je e-book of luisterverhaal »

Gratis feestelijk receptenboekje Tiense Suiker

Heb je nog wat last-minute inspiratie nodig voor je nieuwjaarsmenu? Tiense suiker helpt je op weg met enkele lekkere receptjes, gebundeld in een handig receptenboekje. Waarom niet starten met een mocktail? Volg het recept en tover een heerlijke mocktail van gekarameliseerde appels en peren op tafel. Als aperitiefhapje stellen ze een uiendip voor. Past perfect... Lees verder »

Download gratis het feestelijk receptenboekje »

Krijg gratis tickets bij De Standaard

Ga je graag naar de film? Pik je ook weleens een theater- of dansvoorstelling mee? Test je liever eens een e-book uit tijdens de herfst? Of waarom geen gratis expo? Dat kan de komende weken allemaal gratis dankzij De Standaard. De komende 5 zaterdagen krijgen lezers van De Standaard namelijk gratis tickets voor telkens een... Lees verder »

Krijg nu jouw gratis cultuurtickets »
Actie afgelopen

Gratis e-book bij De Standaard

Lees je graag de krant en ben je een boekenliefhebber? Koop dan zeker De Standaard van zaterdag 29 april en download gratis een literair prijsbeest! Je kan kiezen tussen 5 romans uit de shortlist van de Fintro Literatuurprijs 2017 waaronder ‘Het Smelt’ van Lize Spit en ‘Hoogmoed’ van Richard Hemker. In De Standaard van 29... Lees verder »

Koop De Standaard van zaterdag 29 april en download een gratis e-book »
Actie afgelopen

Gratis e-book 'Voor altijd wonen in een hotel'

In het e-book ‘Voor altijd wonen in een hotel’ nemen auteurs Monique van Schijndel en Mart van der Heijden ons mee in een uniek verhaal dat de eerste tien jaar van hun culinaire mini-hotel L’Auberge du Notaire vertelt. In het e-book, dat je gratis kan downloaden, komen talrijke hoogte- en dieptepunten (waaronder de verbouwingsproblemen) aan bod,... Lees verder »

Download gratis het e-book 'Voor altijd wonen in een hotel' »
Actie afgelopen

Download gratis e-book van Harlequin

Maak gratis kennis met het romantische en ontspannende assortiment van Harlequin. Via onderstaande link kan je je keuze maken uit een selectie van zes gratis e-books. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ‘Bouquet’, de liefdesverhalen waarmee Harlequin beroemd geworden is. Of kan een spannende thriller jou nog meer bekoren? Ga dan voor ‘Black Rose’ of... Lees verder »

Download een gratis e-book van Harlequin »