Ben je op zoek naar eci?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over eci
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis cadeau met het eci Boekenmemory-spel

Ben jij wel te vinden voor een leuk spelletje? Zeker eentje waarbij je sowieso wint! Vind binnen 30 seconden de drie bijhorende boekenparen op onderstaande link en je valt meteen in de prijzen! Fluitje van een cent toch! Wat dacht je van cadeaucheques waarmee je zelf jouw favoriete boeken, cd’s of dvd’s kan uitkiezen?... Lees verder »

Claim je gratis cadeau bij het eci Boekenmemory-spel »
Actie afgelopen

Gratis geschenk tijdens de Boekenweek!

Om het Nederlandstalige boek nog wat extra in de aandacht te brengen, vieren ook dit jaar Vlaanderen én Nederland de Boekenweek! Na toppers als Kees van Kooten, Tom Lanoye en Tommy Wieringa kroop Dimitri Verhulst in de pen om het Boekenweekgeschenk te schrijven. En het resultaat mag gezien (en vooral gelezen!) worden. Na De helaasheid... Lees verder »

Koop voor 12,50 euro aan boeken bij ECI en ontvang het gratis geschenk »
Actie afgelopen

Ontvang Puur Genieten 2 gratis bij ECI

Word nu lid bij ECI en ontvang de bestseller Puur Genieten 2 van Pascale Naessens volledig gratis als welkomstgeschenk! Bij ECI vind je een ruim aanbod aan boeken, film, muziek en games. Als lid van ECI profiteer je van de volgende voordelen: tot 25% korting op allernieuwste toppers, tot 10% korting op een groot assortiment van... Lees verder »

Word lid bij ECI en ontvang Puur Genieten 2 volledig gratis »
Actie afgelopen

Drie boeken van Santa Montefiore gratis bij ECI

Sluit je nu aan bij ECI en krijg drie toptitels van schrijfster Santa Montefiore volledig gratis. Bij ECI vind je een ruim aanbod aan boeken, film, muziek, games en speelgoed. Als lid van ECI profiteer je van de volgende voordelen: tot 25% korting op allernieuwste toppers, tot 10% korting op een groot assortiment van boeken,... Lees verder »

Schrijf je in bij ECI en lees Santa Montefiore gratis »
Actie afgelopen

Gratis twee topthrillers bij lidmaatschap ECI

Sluit je nu aan bij ECI en krijg twee topthrillers van Pieter Aspe volledig gratis. Bij ECI vind je een ruim aanbod aan boeken, film, muziek, games en speelgoed. Als lid van ECI profiteer je van de volgende voordelen: tot 25% korting op allernieuwste toppers, tot 10% korting op een groot assortiment van boeken, cd’s,... Lees verder »

 »