Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Eerste Wereldoorlog?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met eerste wereldoorlog te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

madelief postzegels

Ben jij een fervente postzegelverzamelaar met interesse in geschiedenis? Dan word je van deze actie zeker en vast dolblij!

Je kan nu de officiële postzegelserie ‘De Madelief’ kopen voor maar € 2! Deze serie bestaat uit 4 beroemde postzegels ter herdenking van de Eerste Wereldoorlog of Groote Oorlog, met een madelief bedrukt.

De madelief is het symbool van deze oorlog omdat veel Belgische soldaten achter de Ijzerlinie hun familie brieven stuurden en daar een madeliefje bij staken.

Er is slechts een beperkte oplage van deze serie beschikbaar, dus bestel snel!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
herdenkingsmunt

De Groote Oorlog, wat was dat nu weer? Veel mensen zijn het al lang vergeten maar de geschiedenisfanaten onder jullie zullen het wel nog weten.

Aangezien het dit jaar 100 jaar geleden is dat de Eerste Wereldoorlog of Groote Oorlog eindigde, geeft het Flanders Field Museum gratis herdenkingsmunten weg. Je betaalt enkel de verzendingskosten van € 2,95.

Wat moet je hiervoor doen? Vul gewoon het formulier in en bestel je gratis pakket. Daarin zit niet alleen de herdenkingsmunt maar ook een verzamelfolder, een boek met verhalen over de Groote Oorlog en meer!

Ben je een verzamelaar met interesse voor de Belgische geschiedenis? Dan mag deze unieke munt zeker niet aan je collectie ontbreken!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
herdenkingsuitgifte eerste wereldoorlog

Momenteel herdenken we met z’n allen de Eerste Wereldoorlog, die vorig jaar exact honderd jaar geleden begon. Ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers die hierbij het leven lieten en als eerbetoon aan alle dappere strijders, heeft het Belgische Munthuis een Officiële Herdenkingsuitgifte in een gelimiteerde oplage van 50.000 exemplaren uitgebracht.

Door de strikt gelimiteerde oplage van deze gratis uitgifte heeft slechts 1 op de 200 Belgen de kans om deze unieke en memorabele penning GRATIS te bestellen! Aarzel niet en bestel de uitgifte nu, vooraleer het te laat is en je er spijt van hebt!

De herdenkingsuitgifte is gemaakt van verzilverd koper, werd geslagen in de ‘Brilliant Uncirculated’ kwaliteit en heeft een diameter van 32 mm.

Voorlopig kan je hem nog gratis bestellen, met een maximum van één herdenkingsuitgifte per persoon.

Je moet bij het bestellen niets betalen. Je krijgt de herdenkingsmunt samen met de factuur in de brievenbus. Er zit voor alle duidelijkheid GEEN abonnement aan vast.

Buiten de verzendkosten van 4,95 euro betaal je dus verder niets voor dit prachtige verzamelstuk. Een niet te missen exemplaar voor verzamelaars, maar ook voor al wie in de ban is van de Groote Oorlog!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Sophie De Schaepdrijver werd beroemd door haar bestseller ‘De Groote Oorlog’, waarin ze de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog op verbluffende wijze vertelt.

Sinds de publicatie van haar boek kwam het onderzoek naar de Groote Oorlog in een regelrechte stroomversnelling.

Op zaterdag 14 december krijg je de herziene heruitgave van dit boek mét exclusieve cover volledig gratis bij De Standaard.

Een cadeau om u tegen te zeggen! In de winkel betaal je er 19,95 euro voor.

 

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Flanders Fields Museum IeperMorgen (16 juni) zit er bij De Standaard een gratis ticket voor het hernieuwde In Flanders Fields Museum, ter waarde van 8 euro.

Na een ingrijpende renovatie heropent het wereldvermaarde In Flanders Fields Museum in Ieper. Bekijk meer dan 400 getuigenissen over de gruwel van de oorlog. Alsof u er zelf bij bent.

Geef de bon uit De Standaard van zaterdag 16 juni 2012 af aan de kassa van het In Flanders Fields Museum, het museum is elke dag open van 10 tot 18 uur. Met de bon kan je er tot 30 september 2012 terecht. Maximum 1 persoon per bon.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!