Ben je op zoek naar electrabel?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over electrabel
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis eerste onderhoud van je verwarmingsketel!

Profiteer tijdelijk van de interessante Batibouw-acties van Electrabel! Zo is je eerste onderhoud van je verwarmingsketel gratis als je er eentje laat installeren via Electrabel. Deze actie is enkel geldig op voorwaarde dat je tussen 25 februari en 31 maart 2016 een Home Maintenance contract afsluit met Electrabel én dat je een vrijblijvende offerte aanvraagt... Lees verder »

Vervang je verwarmingsketel of vraag een offerte voor isolatie aan »
Actie afgelopen

Gratis Kito-spel

Iedereen kent Kito wel, de megaschattige hond die in alle reclames van Electrabel opduikt en regelmatig kattenkwaad uithaalt! De bekende hond bestaat nu ook in spelformaat. Wil jij het Kito-spel gratis ontvangen? Vul dan kort enkele vraagjes in om te kijken in welke mate jij op Kito lijkt wat betreft energieverbruik. Vergeet tot slot niet... Lees verder »

Vraag je Kito-spel gratis aan »
Actie afgelopen

Profiteer van de verlaagde prijzen van Electrabel

De laatste maanden ging het in de energiesector alleen maar over de alsmaar duurder wordende prijzen. Januari is steevast dé maand bij uitstek voor de goede voornemens, en zo ook voor de grootste energieleverancier Electrabel. In januari verlaagde Electrabel zijn prijzen immers automatisch, en dit zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Ben je al klant... Lees verder »

 »