Ben je op zoek naar elseve?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over elseve
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis L'Oréal tasje met 3 mini's

Bij Kruidvat ontvang je nog tot 19 februari een gratis L’Oréal tasje met daarin 3 miniproducten. Een mooi cadeau ter waarde van 8 euro! Het enige dat je hiervoor moet doen is twee producten naar keuze van de deelnemende merken L’Oréal, Garnier en Maybelline kopen. Het tasje zelf bevat een Elseve Color-Vive Shampoo van 50 ml,... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de folder van Kruidvat »
Actie afgelopen

Win een Elsève-verzorgingskuur én krijg 5 euro korting!

Voor elk type haar heeft Elsève wel een bijpassend product. Ben jij benieuwd welk Elsève-product voor jouw hoofdhuid het meest geschikt is? Doe dan snel de test op onderstaande link! Het levert je sowieso kortingsbonnen op van 5 euro én je maakt ook nog kans op één van de 1000 Elsève-verzorgingsrituelen die worden uitgedeeld. In deze... Lees verder »

Doe mee en win een Elsève-verzorgingskuur »
Actie afgelopen

Elseve shampoo 100% terugbetaald

Koop L’Oréal Elseve Arginine Resist shampoo en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Geldig tot: 11 maart 2013 De Elseve Arginine Resist shampoo is er zowel voor mannen als voor vrouwen. Probeer de shampoo nu gratis uit en ervaar het verschil! Je dient je aanvraag te versturen voor 17 maart 2013 en dit binnen de 7... Lees verder »

 »