Ben je op zoek naar evenement?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over evenement
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Ga gratis naar het meest ecologische en leukste festival

Natuur- en muziekliefhebbers opgelet! Zet het festival Zwart Goud maar snel op jullie lijstje. Op 27 juli kan je namelijk helemaal gratis naar het meest ecologische festival van het land. Dit festival draait volledig op groene energie en er worden geen affiches afgedrukt om geen drukwerk te verspreiden. Bovendien kan je genieten van een adembenemende omgeving... Lees verder »

Ga naar een gratis festival »
Actie afgelopen

Gratis naar Funky Fabric

Op zaterdag 1 december komen alle liefhebbers van funky muziek, disco en klassiekers uit de jaren 80 en 90 aan hun trekken op Funky Fabric. Dit muziekevenement vindt plaats in de oude Eskimofabriek op de Wiedauwkaai in Gent. Jij kan er ook gratis bij zijn. Gewoon even naar de website surfen en je gratis toeganskaart is zo besteld.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis naar de openluchtbioscoop

Zin om een film te kijken? Maar niet om met het mooie weer (hah?!) binnen te zitten? Geen probleem! Tussen 10 en 20 juli worden openbare pleinen in elf Brusselse gemeenten omgetoverd tot openluchtbioscopen. Het gaat om de twaalfde editie van het festival “Bruxelles fait son cinéma”. Alle vertoningen zijn gratis. De filmkeuze is mediterraan en de... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis optredens voor senioren 25/09 Rijkevorsel

Een namiddagje muziek en ontspanning voor senioren? Op 25 september wordt in zaal ’t Centrum in Rijkevorsel opnieuw “Dolle Dinsdag” georganiseerd, een seniorennamiddag met verschillende optredens: Bobby Prins Koen Romano Tina Tickets kosten normaal 10 euro, maar op de site worden 30 gratis tickets weggegeven. Toevoegen aan het winkelmandje, je gegevens invullen en je krijgt... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor I Love Techno

Zaterdag is het weer tijd voor I Love Techno! Elk jaar trekt het event zo’n 30.000 bezoekers en ook dit jaar belooft het weer een topper te worden met djsets van Katy B, The Subs, Chase & Status en Nero. Beantwoord onderstaande vraag correct en win dankzij JIMtv een duoticket voor het grootste Techno event... Lees verder »

 »