Ben je op zoek naar feest?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over feest
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis kraantjeswater op de Gentse Feesten

Het is deze week heel heet in ons land, net tijdens de Gentse Feesten! Gent houdt van zijn inwoners en bezoekers! Daarom is stad Gent zo vrijgevig om gedurende de Gentse Feesten gratis kraantjeswater aan iedereen te voorzien. Je kan de drinkfonteinen tijdens de feesten terugvinden ter hoogte van het Zuidpark, (tussen 13u en 19u),... Lees verder »

Verkrijg hier je gratis kraantjeswater »
Actie afgelopen

Ga gratis naar het meest ecologische en leukste festival

Natuur- en muziekliefhebbers opgelet! Zet het festival Zwart Goud maar snel op jullie lijstje. Op 27 juli kan je namelijk helemaal gratis naar het meest ecologische festival van het land. Dit festival draait volledig op groene energie en er worden geen affiches afgedrukt om geen drukwerk te verspreiden. Bovendien kan je genieten van een adembenemende omgeving... Lees verder »

Ga naar een gratis festival »
Actie afgelopen

Gratis kaart bij Greetz

Zeg het op jouw manier en verras iemand met Greetz! Krijg nu een gratis kaart t.w.v. € 2,50 op alle cadeaus! Bestel nu je cadeau en ontvang een gratis kaart t.w.v. € 2,50 met de code KAARTBE. Gebruik de kortingscode KAARTBE in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Krijg nu 10% korting op alle fotokaarten!... Lees verder »

Krijg een gratis kaart »
Actie afgelopen

Gratis receptideetjes en tips voor het paasmenu + wedstrijd: win 1 jaar lang producten van Carrefour

Ben je graag zeker van de kwaliteit van het eten dat op je bord komt te liggen? En kunnen deze kwaliteitsvolle producten jou wel bekoren? Waag dan zeker je kans met de wedstrijd van Carrefour en wie weet laad jij een gans jaar lang je winkelkar vol met kwaliteitsvolle producten van Carrefour. Wil je met Pasen... Lees verder »

Doe mee en win 1 jaar lang producten van Carrefour »
Actie afgelopen

Gratis feestelijke menu's en recepten!

Wie houdt er nu niet van de feestdagen? Gezellig samenzijn met je gezin, familie, vrienden en pakjes uitdelen en uiteraard ook openmaken! En niet te vergeten, keer op keer kunnen we weer overheerlijk smullen! Is het dit jaar jouw beurt om de ganse familie van een overheerlijke maaltijd te voorzien? Dan moet je zeker eens een... Lees verder »

Laat je inspireren door de overheerlijke feestmenu's »
Actie afgelopen

Gratis mini-mozzarella bij Lidl

De feestdagen komen er weer aan en daarbij hoort uiteraard ook het Delicieux-magazine van Lidl met daarin tal van lekkere gerechten, dranken en geschenkideetjes. En wie het magazine aandachtig doorbladert, vindt op pagina 22 een bon voor een gratis pak mini-mozzarella. Zo heb je meteen een lekker aperitiefhapje voor Kerstmis of Nieuwjaar. Combineer de mozzarellabolletjes... Lees verder »

Bekijk de bon in het Delicieux-magazine »
Actie afgelopen

Maak zelf leuke broodzakjes voor de feestdagen!

De komende dagen en weken wordt er duchtig gefeest voor Kerstmis, Nieuwjaar en weet ik veel wat nog allemaal… En bij feesten hoort natuurlijk ook lekker eten en uiteraard ook mooi uitgedoste tafels! Geef een persoonlijke touch aan jouw feesttafel en creëer je eigen gepersonaliseerde broodzakjes dankzij Croustifrance. Op onderstaande link ontdek je hoe je... Lees verder »

Start met de creatie van je eigen broodzakjes »
Actie afgelopen

Win tickets voor 10 jaar Q-Music

Op 12 november 2011 bestaat Q-Music 10 jaar en ze geven een knaller van een feestje. Er wordt 10 uur lang live radio gemaakt met tal van optredens. Wil jij er live bij zijn in Vilvoorde? Als sponsor van Q-music deelt Ford gratis groepstickets uit! Speel mee op de wedstrijdpagina en win jouw tickets voor... Lees verder »

 »