Ben je op zoek naar feesten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over feesten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Wie verras jij met een gratis kaartje en Colgate staal?

Niet alleen de tandpasta van Colgate bezorgt ons een glimlach, maar zeker ook de kaartjes die ze nu massaal versturen! Wie wil jij graag verrassen met een leuk, gepersonaliseerd kaartje? Wie wens jij het allerbeste voor 2021? Kies een persoonlijke foto of de standaard afbeelding van Colgate (bij gebrek aan inspiratie) en voeg er een... Lees verder »

Start met de creatie van je kaartje »
Actie afgelopen

Ga gratis naar het meest ecologische en leukste festival

Natuur- en muziekliefhebbers opgelet! Zet het festival Zwart Goud maar snel op jullie lijstje. Op 27 juli kan je namelijk helemaal gratis naar het meest ecologische festival van het land. Dit festival draait volledig op groene energie en er worden geen affiches afgedrukt om geen drukwerk te verspreiden. Bovendien kan je genieten van een adembenemende omgeving... Lees verder »

Ga naar een gratis festival »
Actie afgelopen

Maak zelf leuke broodzakjes voor de feestdagen!

De komende dagen en weken wordt er duchtig gefeest voor Kerstmis, Nieuwjaar en weet ik veel wat nog allemaal… En bij feesten hoort natuurlijk ook lekker eten en uiteraard ook mooi uitgedoste tafels! Geef een persoonlijke touch aan jouw feesttafel en creëer je eigen gepersonaliseerde broodzakjes dankzij Croustifrance. Op onderstaande link ontdek je hoe je... Lees verder »

Start met de creatie van je eigen broodzakjes »