Ben je op zoek naar festival?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over festival
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis toegang tot Antwerps festival twintig achttien

Op zaterdag 11 mei 2019 vindt opnieuw het buurtfestival twintig achttien plaats in Antwerpen-Zuid. Naar jaarlijkse gewoonte vind je er opnieuw een mix van lokaal muzikaal talent en gevestigde waarden terug. Naast gratis optredens van onder meer Discobaar A Moeder, Evil Empire Orchestra en de KetnetBand, is er ook randanimatie voor kinderen voorzien en zijn... Lees verder »

Ga gratis naar het festival »
Actie afgelopen

Gratis kraantjeswater op de Gentse Feesten

Het is deze week heel heet in ons land, net tijdens de Gentse Feesten! Gent houdt van zijn inwoners en bezoekers! Daarom is stad Gent zo vrijgevig om gedurende de Gentse Feesten gratis kraantjeswater aan iedereen te voorzien. Je kan de drinkfonteinen tijdens de feesten terugvinden ter hoogte van het Zuidpark, (tussen 13u en 19u),... Lees verder »

Verkrijg hier je gratis kraantjeswater »
Actie afgelopen

Laat je gratis maquilleren door Beauty Experts voor TML

Wil jij dit jaar ook helemaal schitteren op Tomorrowland? Zorg er dan voor dat je festivallook helemaal #onfleek is! Dat begint al bij de juiste make-up. Laat je daarom gratis maquilleren door de Beauty Experts in jouw ICI PARIS XL-parfumerie. Bovendien profiteer je van 25% korting bij aankoop van 3 BE Creative make-up producten t.e.m.... Lees verder »

Laat je gratis maquilleren »
Actie afgelopen

Ga gratis naar het meest ecologische en leukste festival

Natuur- en muziekliefhebbers opgelet! Zet het festival Zwart Goud maar snel op jullie lijstje. Op 27 juli kan je namelijk helemaal gratis naar het meest ecologische festival van het land. Dit festival draait volledig op groene energie en er worden geen affiches afgedrukt om geen drukwerk te verspreiden. Bovendien kan je genieten van een adembenemende omgeving... Lees verder »

Ga naar een gratis festival »
Actie afgelopen

Gratis tickets voor Rock Werchter 2019

Het jaarlijks muziekfestival Rock Werchter trek elke zomer duizenden bezoekers. Heb jij al tickets? Goed nieuws! Je kan nu 5 gratis tickets winnen. Daarmee kan je het hele weekend, van 27 t.e.m. 30 juni gratis binnen! Het enige wat je moet doen is het formulier invullen en inschatten hoeveel deelnemers er zullen zijn tegen het... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis naar Sfinks Mixed

Hou je van wereldmuziek, nieuwe culturen en smaken ontdekken? Ga dan tussen 26 en 29 juli naar het festival Sfinks Mixed in Boechout. Kans op verveling? 0%! Wat staat er allemaal op de planning? Optredens van wereldtalent: Khaled (Algerije), Mory Kanté (Guinee), Youssou N’Dour (Senegal) en vele anderen. Heerlijke maaltijden en drankjes. Vrolijke parades voor jong... Lees verder »

Ga gratis naar festival Sfinks Mixed »
Actie afgelopen

Gratis Merode Tapasfestival

Zin in om binnenkort een uitstapje te maken met het ganse gezin? Ga dan tussen 6 en 15 juli gratis naar het Merode Tapasfestival in Westerlo! Wat valt er allemaal te beleven? Tapas van streekgerechten en streekbier Animatieprogramma’s met springkastelen, paardentochten, salsa initiaties en meer Avondfilm Patser van Adil Er Arbi met Mateo Simoni Voetbalwedstrijden op groot scherm... Lees verder »

Ga gratis naar Merode Tapasfestival »
Actie afgelopen

Gratis festival Linkerwoofer

Een gratis festival in Antwerpen met een mooie Belgische line-up en ook enkele internationale bands: dat is Linkerwoofer. Op vrijdag 10 augustus kan je gratis gaan kijken naar Luka Bloom en Gabriel Rios. Op zaterdag 11 augustus spelen onder andere Das Pop, Daan en DJ Tom Barman. Plaats van afspraak: Linkeroever!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis concerten in Deurne elke vrijdag

In het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (bij Antwerpen) bevindt zich het Openluchttheater. Elke vrijdag worden hier gratis concerten gegeven. Vanavond treden Walrus en Yevgueni op. Volgende week kan je de groep Woody Express live aan het werk zien. De ‘deuren’ van het openluchttheater openen om 19u en de plaatsen zijn beperkt, dus vertrek op... Lees verder »

 »