Ben je op zoek naar flanders expo?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over flanders expo
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Ontvang gratis tickets voor de BISbeurs over (ver)bouwen

De grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen zit er weer aan te komen. Heb je nog verbouwideetjes nodig? Dan kan je tussen 5 en 13 oktober inspiratie opdoen op de BISbeurs in Gent. Hier vind je advies en informatie over keukens, badkamers, daken, isolatie, kwalitatieve verdelers en nog zoveel meer. Je kan nu uitzonderlijk gratis duotickets verkrijgen!... Lees verder »

Download je gratis tickets »
Actie afgelopen

Gratis tickets Second Home beurs in Gent

Vandaag de dag brengt geld op een spaarrekening jammer genoeg niet veel meer op, investeren is dus de boodschap. Heb je al eens gedacht aan een tweede woning in het buitenland? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de beurs Second Home International in Flanders Expo Gent. Bezoek de beurs van 22 tot en 24... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis gezelschapsspellen beurs in Gent

Speel je graag gezelschapsspelletjes, maar vind je nooit iemand om mee te spelen? Deze week kan je gratis naar Spellendorp, een beurs in Flanders Expo in Gent, volledig gewijd aan gezelsschapsspelletjes. Zowel woensdagmiddag 12 september als vrijdagavond 14 september en heel het weekend (15 en 16 september) ben je welkom.... Lees verder »

 »