Ben je op zoek naar frietkot?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over frietkot
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Mexicano in jouw frituur

Frietjes van het frietkot, goudbruin gebakken, knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen, begin jij ook al te watertanden? En bij dat pak friet hoort de enige echte Mexicano. Waar of niet?! Via Fritkotactie.be krijg jij nu een gratis Mexicano bij jouw pakje friet. De actie is geldig in alle deelnemende frituren in Vlaanderen. Schrijf je in bij Fritkotactie.... Lees verder »

Haal je gratis Mexicano in jouw frituur »
Actie afgelopen

Gratis snack of Jupiler bij jouw frituur

Best-Frit, het kwaliteitslabel voor de Belgische frituur, viert de “Week van de Friet”. Speciaal voor die gelegenheid krijg jij een gratis snack of blikje Jupiler. Je kan kiezen uit: Een gratis blikje Jupiler 0.0% of regular Een gratis viandel van Mora Een gratis Bicky Burger Een gratis Romeo’s frikandel XXL van Vanreusel Wat je daarvoor... Lees verder »

Download de bon & kies een snack »
Actie afgelopen

Gratis Mexicano bij de frituur

Njammie! Schrijf je gratis in op de website van Fritkotactie. Download dan de voucher, waarmee je tussen 16 april en 29 april een gratis Mexicano kan gaan afhalen bij een frituur in je buurt. Opgelet: het aantal vouchers is beperkt, dus je moet snel zijn! Kijk in de lijst van frituren, er is vast wel... Lees verder »

 »