Ben je op zoek naar gentse feesten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gentse feesten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis kraantjeswater op de Gentse Feesten

Het is deze week heel heet in ons land, net tijdens de Gentse Feesten! Gent houdt van zijn inwoners en bezoekers! Daarom is stad Gent zo vrijgevig om gedurende de Gentse Feesten gratis kraantjeswater aan iedereen te voorzien. Je kan de drinkfonteinen tijdens de feesten terugvinden ter hoogte van het Zuidpark, (tussen 13u en 19u),... Lees verder »

Verkrijg hier je gratis kraantjeswater »
Actie afgelopen

Gratis Duvelglas op de Gentse Feesten 2018

Over enkele weken is het weer Gentse Feesten! Dat betekent gratis concerten en veel eten & drinken. Kortom nog eens helemaal uit de bol gaan! Leuk nieuws! Je kan een gratis Gentse Feesten-Duvelglas krijgen in de Duveltent, die zoals elk jaar op het Braunplein staat. Jouw glas is bedrukt met het merk Duvel en de... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis havenrondvaart tijdens de Gentse Feesten

Ga jij dit jaar ook naar de Gentse Feesten? Voeg dan een gratis bootvaart toe aan je lijstje van geplande activiteiten! De jacht ‘Jacob Van Artevelde’ zal elke dag op drie tijdstippen een rondvaart maken in het havengebied van Gent. Elke rondvaart duurt ca. anderhalf uur. Wanneer? Van 14 tot 22 juli, elke dag om 10u30,... Lees verder »

Maak een gratis bootvaart in de haven »
Actie afgelopen

Gratis flesje Delirium Tremens

De Gentse Feesten zullen ook dit jaar niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo krijg je bij aankoop van De Gentenaar een gratis flesje Delirium Tremens van je dagbladhandelaar. De lijst met deelnemende verkooppunten staat op onderstaande link. De actie zelf loopt nog tot en met 26 juli en dit zolang de voorraad strekt. Abonnees worden nog meer... Lees verder »

Kijk hier voor de deelnemende verkooppunten »
Actie afgelopen

Gratis boottochtje tijdens de Gentse Feesten

Het Gentse Havenbedrijf biedt tijdens de Gentse Feesten gratis rondvaarten aan met het stadsjacht Jacob Van Artevelde. Een meevaller, want de gewone rondvaarten zijn zo populair dat ze al maanden zijn uitverkocht. Van 15 tot en met 22 juli 2012 kan iedereen gedurende anderhalf uur van op het water de haven van binnenuit beleven. Onderweg zie... Lees verder »

 »