Ben je op zoek naar gevoelige huid?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gevoelige huid
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis baby sample set La Roche-Posay

Leuk weetje: een babyhuid is pas volledig ontwikkeld na 1 jaar waardoor agressieve zeep bijvoorbeeld makkelijker kan doordringen in de gevoelige huid. Net daarom is het belangrijk de huid van je baby te verzorgen met milde verzorgingsproducten die de huid zowel beschermen als herstellen. La Roche-Posay wordt om die reden wereldwijd aanbevolen door dermatologen. Vraag... Lees verder »

Ontvang je gratis staaltjes van La Roche-Posay »
Actie afgelopen

Gratis staaltje Purina OPTIDERMA

Speciaal voor honden met een gevoelige huid heeft het team van Purina samen met voedingsdeskundigen en dierenartsen OPTIDERMA ontwikkeld. Deze unieke combinatie van voedingsstoffen zoals vitamines, essentiële vetzuren en zink zorgen voor een gezonde huid én glanzende vacht. Registreer je op de website van Purina om een gratis staaltje te ontvangen én een kortingsbon van... Lees verder »

Ontvang je gratis Purina staaltje »
Actie afgelopen

Gillette 100% terugbetaald

Koop een van de deelnemende Gillette scheersystemen en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Geldig tot: 31 maart 2013 Net door je voorraad scheermesjes heen? Geen paniek, Gillette heeft drie nieuwe scheersystemen op de markt gebracht en je krijgt één naar keuze volledig terugbetaald. Je dient je aanvraag te versturen voor 15/04/2013. Product: Gillette Mach 3 Sensitive... Lees verder »

 »