Ben je op zoek naar gezinsbond?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gezinsbond
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis tweedehandsbeurs voor baby- en kinderkleding

Als je een baby of kinderen hebt, dan weet je dat ze in één-twee-drie uit hun kleren groeien. Het is dus een beetje geldverspilling om telkens nieuwe kleren te moeten kopen. Maar daar heeft de Gezinsbond al jaren een goede oplossing voor: de gratis tweedehandsbeurs voor baby- en kinderkleding. De beurs staat dit jaar weer... Lees verder »

Bezoek de gratis tweedehandsbeurs »
Actie afgelopen

Gratis tweedehandsbeurs voor kinderspullen

Kindjes kopen, allemaal leuk, maar laat ons toegeven het kost handenvol geld. Nieuwe schoenen, kledij, pampers, kinderstoelen, de lijst is oneindig. En ze groeien zo snel, dus alles verslijt ook in een mum van tijd. Tweedehandsspullen kopen is dan ook een goed idee! Op 20 november organiseert de Gezinsbond weer een gratis tweedehandsbeurs met goedkope... Lees verder »

Ga naar de gratis tweedehandsbeurs »
Actie afgelopen

Gratis Zwangerschapsnummer van de Gezinsbond

Ben je in blijde verwachting van een zoon of dochter of ken je iemand die zwanger is? Vraag dan zeker het gratis Zwangerschapsnummer van de Gezinsbond aan. Deze editie van ‘Brieven aan Jonge Ouders’ staat boordevol informatie over de zwangerschap, de nakende bevalling, en ga zo maar door! Vul op onderstaande link je gegevens (of... Lees verder »

 »