Ben je op zoek naar glijbaan?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over glijbaan
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis cadeau van 40 euro bij Unigro

Plaats nog tot 13 mei een bestelling bij Unigro en krijg er een leuk verrassingscadeau ter waarde van 40 euro bovenop! Jawel, je leest het goed, een geschenk van maar liefst 40 euro! In het ruime assortiment zal je zeker en vast je gading vinden. Elektro, multimedia, woonartikelen, speelgoed of tuinartikelen voor de komende zomer?... Lees verder »

Plaats je bestelling bij Unigro en krijg een gratis cadeau van 40 euro »
Actie afgelopen

Gratis brochure en 30% korting bij CenterParcs

In november zijn er verschillende verlengde weekends en in december begint de kerstvakantie. Ideaal moment voor veel gezinnen om eens lekker te gaan uitrusten in een bungalowpark met tropisch zwemparadijs zoals CenterParcs! Centerparcs parken liggen altijd in een groene omgeving of aan zee, je kan er heerlijk wandelen. En wie meer actie wil, haalt zijn... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een stuk glijbaan en jaarabonnement Oceade

In waterpretpark Océade in Brussel komen er nieuwe glijbanen. Maar de oude glijbanen worden niet zomaar weggegooid. Ze krijgen een nieuwe bestemming. Heb jij soms een idee wat je met zo’n glijbaan of met een stuk van een glijbaan kan doen? Doe dan mee met de wedstrijd! De leukste ideeën winnen een stuk van de... Lees verder »

 »