Ben je op zoek naar gratis offerte?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis offerte
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Te warm? Vergelijk gratis airco installateurs

Lijkt jouw slaapkamer ook meer op een sauna de laatste tijd? Een airco is dé oplossing! We hebben al een heleboel warme dagen gehad en ook de zomer starten we met zon. Installeer dus nog snel een airco zodat je in de zomermaanden in een koel huis kan rondlopen. Tijdelijk krijg je 5 gratis offertes op maat van kwaliteitsvolle installateurs. Er zijn geen verplichtingen aan... Lees verder »

Vergelijk gratis verschillende leveranciers. »

Gratis brochure over trapliften en € 1.000 korting

Is de trap nemen intussen een gevaarlijke hindernis geworden? Trapliften bieden een makkelijke oplossing. Zo is niet langer nodig om te verhuizen, het hele huis te verbouwen of een bed in de woonkamer te plaatsen. Rechte trap, trap met bochten of een wenteltrap: een traplift kan overal geplaatst worden. Vraag gratis de brochure en vrijblijvende offerte... Lees verder »

Vraag de gratis brochure aan »

Gratis offertes voor een nieuwe badkamer

Is jouw badkamer dringend aan vervanging toe? Dan komen deze gratis offertes als geroepen. Want dankzij mijn Offertes kun je nu gemakkelijk, gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen en met elkaar vergelijken. Maak je keuze uit de beste specialisten in jouw buurt, vergelijk de offertes en bespaar zo tot wel 30% op jouw potentiële aankoop. Bovendien krijg je... Lees verder »

Vraag je gratis offertes nu aan »

Vind gratis de beste schilder voor je klus

Professioneel kunnen schilderen dat is niet voor iedereeen weggelegd. Heb jij een schilderklus en lukt dit niet zelf? Via Mijn-Offertes.be vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes. Zo vind je een schilder uit je regio en de prijs die bij je wensen aansluit. Het maakt niet uit of je nu een binnenshuis, buitenshuis of ander schilderproject... Lees verder »

Vergelijk gratis de offertes »