Ben je op zoek naar groepsaankoop?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over groepsaankoop
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bespaar jaarlijks zo'n € 1000 met een drinkwatersysteem

Stel je eens voor dat je nooit meer geld uitgeeft aan flessenwater. Hoe dat kan? Dankzij deze groepsaankoop, mét gratis installatie en gepersonaliseerde analyse geniet je ook nog eens van € 150 korting. Inschrijving is vrijblijvend en erg eenvoudig. De voordelen op een rijtje… – Je hebt meer ruimte in huis, want geen bakken water... Lees verder »

Ontvang een gratis analyse & offerte »
Actie afgelopen

Gratis 1.000 kg pellets bij een nieuwe pelletkachel

De winter staat voor de deur. De periode om samen rond de kachel te zitten met een tas warme chocolademelk of koffie en een dekentje. En dan een leuke film bekijken. Klinkt aanlokkelijk, niet waar? Heb jij nog geen kachel? Dan is het nu het moment om er één te kopen. Je kan momenteel namelijk tijdelijk 1.000... Lees verder »

Ontvang gratis pellets voor jouw nieuwe kachel »
Actie afgelopen

Gratis prijsvoorstel spanplafonds bij Groepsrenovatie

Een verkleurd, afgebladderd of ouderwets ogend plafond? Kies voor een nieuwe look en laat een spanplafond plaatsen. Zo’n plafond is een wip geplaatst en gemakkelijk te demonteren! Vraag nu een gratis prijsvoorstel aan bij Groepsrenovatie en kom te weten hoeveel het je zou kosten om een spanplafond te plaatsen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor... Lees verder »

Vraag je gratis prijsvoorstel aan  »
Actie afgelopen

Bespaar jaarlijks € 630 met een waterverzachter + krijg 100 kg gratis zout

Heel wat plaatsen in Vlaanderen hebben te kampen met hard water dat uit de leidingen komt. Doordat er teveel kalk in het water is, worden wasmachines beschadigd en smaakt het water vreemd. De oplossing hiervoor is een waterverzachter. Een waterverzachter (ook wel waterontharder genoemd) is een toestel dat ervoor zorgt dat alle onzuiverheden uit het... Lees verder »

Vraag nu vrijblijvend informatie aan »
Actie afgelopen

Bespaar tot 250 euro op je energiefactuur met de groepsaankoop van Test-Aankoop

Consumenten zouden jaarlijks – jawel, je leest het goed – 100 miljoen euro (!) teveel betalen voor gas en elektriciteit. Dringend tijd dus om hier verandering in te brengen moeten ze bij Test Aankoop gedacht hebben! En het loonde, want de drie groepsaankopen die eerder al door Test-Aankoop georganiseerd werden, leverde alleen maar tevreden mensen... Lees verder »

Schrijf je vrijblijvend in voor de groepsaankoop van Test-Aankoop »