Ben je op zoek naar haarproducten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over haarproducten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Syoss shampoos en conditioners 100% terugbetaald

Last van roos, droog, snel vettig of futloos haar? Niemand heeft perfect haar… Goede haarverzorgingsproducten zijn dan ook belangrijk! Wil jij de shampoos en conditioners van Syoss eens proberen? Dat kan nu volledig gratis, want het volledig gamma wordt 100% terugbetaald via myShopi. Product: Shampoos en conditioners van het merk Syoss. Winkel: Alle winkels. Wat... Lees verder »

Vraag je terugbetaling aan »
Actie afgelopen

Axe Hair 100% terugbetaald

Koop nu een product uit het Axe Hair gamma en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Di Geldig tot: 01/10/2013 Ligt je haar (nog) niet in de juiste plooi? Geen probleem! Koop een Axe Hair product naar keuze en ervaar hoe gemakkelijk dit gaat! Je dient je aanvraag te versturen voor 14/10/2013. Product: Axe Hair... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Bodysol shampoo part II

Bij Bodysol zijn ze in een vrijgevige bui! Na de apothekers mogen nu ook de iU Shops Bodysol shampoo uitdelen. Er zijn in totaal 5000 stuks voorradig, maar aangezien de vorige actie een overrompelend succes was, raden we je toch aan niet te lang te wachten. Om je gratis Bodysol shampoo aan te vragen, hoef... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Head & Shoulders 100% terugbetaald

In de winkels van Carrefour Planet en Hypercarrefour vind je nu shampoo terug van Head & Shoulders die volledig terugbetaald wordt. De terugbetaling is beperkt tot de deelnemende shampoo’s. Deze herken je aan de actiesticker op de verpakking. De actie loopt van 31/10 tot en met 31/12 en dit zolang de voorraad met sticker strekt.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Nivea producten 100% terugbetaald

Alweer een 100% terugbetaald product in Kruidvat! Deze keer kan je de nieuwe haarproducten van Nivea proberen: shampoo, crèmespoeling, spray, mousse of gel. Iedereen wil toch zijdezacht haar… en dat gratis! Koop het product en ontvang aan de kassa een in te vullen formulier. Stuur dit op en je krijgt integraal het betaalde bedrag terug. Het... Lees verder »

 »