Ben je op zoek naar hamburger?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hamburger
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Rustlers Burger 100% terugbetaald

Sla jij ook weleens graag een burger achter de kiezen? De burgers van Rustlers staan garant voor kwaliteit en zijn bovendien in enkele minuten bereid. De perfecte snelle hap! Bovendien worden de volgende producten van Rustlers nu 100% terugbetaald in Carrefour Express, Carrefour Hypermarkten, Carrefour Market, Delhaize, Delhaize AD en Delhaize Proxy: Rustlers Quarter Pounder... Lees verder »

Vraag je terugbetaling aan  »
Actie afgelopen

Ellis Gourmet Burger Aalst viert opening met gratis burgers

Loopt het water jou ook al in de mond? Op woensdag 7 maart opent Ellis Gourmet Burger de deuren van een nieuwe vestiging in de Kerkstraat in Aalst. Naar goede gewoonte trakteert de keten iedereen dan op een gratis burger. Je hoeft er helemaal niets voor te doen. Ellis opent woensdag zijn deuren voor jou... Lees verder »

Ik wil een gratis Ellis Gourmet burger »
Actie afgelopen

Gratis Wickie Smullbox in de frituur!

Fritkotactie organiseert iedere maand een nieuwe actie en deze maand gaat alle aandacht naar de kinderen. Je kan namelijk een gratis Smullbox van Wickie de Viking aanvragen, gevuld met allerlei lekkers. Frietjes, een heerlijke Viking snack, een drankje, sausjes en uiteraard een speelgoedje. Bovendien maak je nu tijdelijk bij elke Smulllbox kans om een DVD van... Lees verder »

Vraag je gratis Wickie Smullbox aan »
Actie afgelopen

Leerdammer Spécial Hamburger 100% terugbetaald

Koop nu Leerdammer Spécial Hamburger kaas, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Carrefour Geldig tot: 31/10/2015 Maak zelf een overheerlijke hamburger met de Leerdammer Spécial Hamburger kaas. De kaas smelt tussen je broodje én in de mond. Laat het smaken! Je dient je aanvraag... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Leerdammer Spécial Hamburger kaas aan »
Actie afgelopen

Gratis hamburger bij Renmans

Bij Renmans zijn ze heel de paasvakantie nog in opperbeste paasstemming en krijg je in ruil voor een gekleurde tekening een gratis hamburger van het huis cadeau. Via onderstaande link kan je één van de drie tekeningen downloaden en door je kinderen laten inkleuren. De hamburger van het huis zal bij de kids zeker in... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Big Mac bij McDonald's

Zes weken lang kan je op de Facebook-pagina van McDonald’s België je kans wagen voor een gratis Big Mac. Het enige wat je moet doen, is de Facebook-pagina van McDonald’s België liken. Aan het begin van elke week (maandagochtend rond 10:30) wordt er een verse pixel-burger getoond en krijg je de kans een vrije pixel... Lees verder »

 »