Ben je op zoek naar hard water?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hard water
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

€ 250 korting op waterverzachters

Veel leidingwater is (te) kalrijk op veel plaatsen in Vlaanderen. En hard water kan heel wat schade berokkenen aan huishoudtoestellen zoals wasmachines. Daarnaast smaakt het gewoon niet lekker. De oplossing hiervoor is een waterverzachter. En het is absoluut het moment om er één aan te schaffen want je kan nu tijdelijk een gratis offerte en € 250 korting op je aankoop... Lees verder »

Bespaar en maak komaf met hard water »
Actie afgelopen

€ 250 korting op je waterverzachter en gratis filter + regelaar

Heb je ook al gemerkt dat je toestellen vrij snel verslijten, dat er kalkaanslag achterblijft op je kranen of dat je kraantjeswater een slechte smaak heeft? Misschien is het leidingwater in jouw buurt (te) kalkrijk. Een waterverzachter is wat jij nodig hebt! Vraag nu een gratis prijsvoorstel en profiteer van € 250 korting op je aankoop.... Lees verder »

Schrijf je vrijblijvend in »
Actie afgelopen

Geniet van gezonder, goedkoper en lekkerder kraantjeswater

Uit recente onderzoeken is gebleken dat ook België flirt met waterschaarste. Water, zeker drinkbaar en zacht kraantjeswater, wordt almaar kostbaarder. Gelukkig bestaan er ecologisch én economisch voordelige remedies. Met een waterontharder bijvoorbeeld bespaar je niet alleen tot € 600 per jaar, je helpt er ook het milieu mee vooruit. Alle besparingen op een rijtje… -50%... Lees verder »

Vergelijk vrijblijvend en haal er je voordeel uit »
Actie afgelopen

Saloncondities: bespaar nu € 600 op een waterverzachter

Last van kalkaanslag? Je wasmachine doet het niet meer goed, je geeft kleine fortuinen uit aan zeep en reinigingsmiddelen… Deze problemen zijn zo verholpen met een waterverzachter. Je bespaart niet alleen € 600, maar krijgt dankzij Batibouw ook een extra scherpe prijs. Voor je beslist, zetten we even alle voordelen op een rijtje: 70% minder... Lees verder »

Profiteer er nu van »
Actie afgelopen

Bespaar jaarlijks € 630 met een waterverzachter + krijg 100 kg gratis zout

Heel wat plaatsen in Vlaanderen hebben te kampen met hard water dat uit de leidingen komt. Doordat er teveel kalk in het water is, worden wasmachines beschadigd en smaakt het water vreemd. De oplossing hiervoor is een waterverzachter. Een waterverzachter (ook wel waterontharder genoemd) is een toestel dat ervoor zorgt dat alle onzuiverheden uit het... Lees verder »

Vraag nu vrijblijvend informatie aan »