Ben je op zoek naar hasselt?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hasselt
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis ticket Plopsaland voor Vaderdag

Jippie, de pretparken mogen eindelijk weer open! En nog meer hoerastemming, want je tweede ticket bij Plopsaland is tijdelijk volledig gratis voor Vaderdag! Bij aankoop van één regulier ticket krijg je er een tweede gratis bovenop en dit in alle Plopsa parken! Kies je voor Plopsaland De Panne of toch eerder voor Plopsa Indoor Hasselt?... Lees verder »

Ontvang gratis je Plopsa-ticket voor Vaderdag »

Krijg 15% korting of de 5e persoon gratis bij The Park

Ben je op zoek naar een super coole teambuilding activiteit? Of heb je zin in een unieke ervaring samen met je vrienden of familie? Ga dan naar The Park te Antwerpen, Gent of Hasselt. The Park is een gloednieuw virtueel reality avontuur. Je wordt ondergedompeld in een avontuur samen met je teamgenoten waar je samen... Lees verder »

Ontvang 15% korting of 4+1 gratis »
Actie afgelopen

Vrouwen gratis naar de Eroticabeurs

Wil je in november graag met je partner naar de Eroticabeurs in Hasselt, maar betaal je liever niet de volle pot voor je tickets? Overtuig je vrouw of vriendin om zonder slip én met rok naar de Eroticabeurs te komen, en ze mag gewoon gratis binnen! En van seksisme is geen sprake, want ook mannen... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

3 euro korting op toegang Dierenhappening Hasselt

Schitterende honden- en kattenrassen, maar ook de meest onverwachte, vaak ongekende diersoorten. Van chihuahua tot chinchilla, van Perzische langhaar tot neusbeer, van vogel tot vogelspin of reuzenkrab… Op de Dierenhappening kan je ze allemaal ’tegen het lijf lopen’. En dit jaar schenkt de Dierenhappening ook extra veel aandacht aan paarden: prachtige shows, demonstraties, voorstelling van... Lees verder »

 »