Ben je op zoek naar heizel?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over heizel
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis naar Batibouw dankzij Brico

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan heeft doe-het-zelf-keten Brico goed nieuws voor jou! Ze sturen je namelijk gratis naar de grootste bouwbeurs van het land, Batibouw. De enige voorwaarde is dat je voor minimum € 25 aankoopt in jouw Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkel of gewoon op de webshop van Brico. Je hebt hiervoor ook een klantenkaart... Lees verder »

Doe je aankoop bij Brico en ga gratis naar Batibouw »
Actie afgelopen

Gratis ticket Zenith, Vakantiesalon én Sports Fair!

Wil je graag naar de Zenith beurs, het Vakantiesalon of Sports Fair in Brussels Expo? Of waarom niet op de drie beurzen even binnenspringen? Dat kan, en dankzij AG Insurance volledig gratis! Vul je gegevens in op onderstaande link en ontvang 4 tickets waarmee je de drie verschillende beurzen in Brussel kan bezoeken. Voor de... Lees verder »

Vraag je gratis tickets voor Zenith, Vakantiesalon én Sports Fair aan »
Actie afgelopen

Gratis tickets Autosalon 2016

D’Ieteren Auto en het bijhorende netwerk van concessiehouders delen gratis inkomkaarten voor het Autosalon uit! Rij jij dus met een Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Porsche of Bugatti, dan volstaat het je chassisnummer en datum van laatste inschrijving in te vullen op onderstaande link. In ruil hiervoor ontvang je een duo-ticket voor het Autosalon,... Lees verder »

Vraag je gratis duo-ticket voor het Autosalon aan »
Actie afgelopen

Gratis ticket Autosalon (als je met een pick-up rijdt)

Brussel maakt zich stilaan weer op voor het jaarlijkse Autosalon. Op de eerste promotiestunt hebben we niet lang moeten wachten… Isuzu, de Japanse specialist in pick-ups, deelt 5.000 gratis kaarten uit. De enige voorwaarde is dat je zelf met een pick-up rijdt! Het merk is van geen belang! Volgens Isuzu is het Autosalon de geschikte... Lees verder »

Vraag je gratis ticket voor het Autosalon aan »