Ben je op zoek naar hello bank?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hello bank
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!

Ondanks het feit dat onze muren hier en daar wel een likje verf kunnen gebruiken, kiezen wij toch voor de € 50 van Hello Bank! Het enige wat je hiervoor moet doen, is een gratis zichtrekening openen voor 30/04/2017. Na je aanvraag ontvang je per post je Hello box met kaartlezer, je Hello bankkaart en... Lees verder »

Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

25 euro cash of Fnac waardebon van 50 euro bij Hello Bank!

Weet je ’t al? Niet alleen is een zichtrekening bij Hello Bank volledig gratis, als je hem nu opent krijg je er nog eens geld bovenop ook! Je kan kiezen tussen 25 euro cash of een waardebon van 50 euro, te besteden op Fnac.be. Ideaal om het nieuwe jaar goed te starten! De enige voorwaarde... Lees verder »

Open hier je gratis zichtrekening en ontvang 25 euro cash of €50 voor Fnac.be! »
Actie afgelopen

Gratis rekening mét 50 euro bij Hello Bank!

De supergezellige eindejaarsperiode komt er weer aan! Op zich heel leuk allemaal, alleen jammer dat het ook zo’n dure maanden zijn met Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar. Gelukkig is Hello Bank er om jullie allemaal een duwtje in de rug te geven! Open voor 16 november een gratis zichtrekening en ontvang hier een storting van 50... Lees verder »

Open je Hello Bank-rekening en krijg 50 euro cadeau »
Actie afgelopen

Hello Bank geeft 25 euro cash of 50 euro bij Vente-Exclusive

Haast je! Deze leuke actie loopt op 31 juli af. Grijp dus nog snel je kans! Zeg maar snel Hello tegen Hello Bank, want als je er voor 31 juli een gratis zichtrekening opent, krijg je hier een storting van 25 euro op of 50 euro shoptegoed bij Vente-Exclusive. De enige voorwaarde om dit geschenk te ontvangen, is dat... Lees verder »

Claim je 25 euro cash of 50 euro bij Vente-Exclusive »
Actie afgelopen

Gratis rekening met 25 euro bij Hello Bank!

Zeg maar snel Hello tegen Hello Bank, want als je er voor 15 februari een gratis zichtrekening opent, krijg je hier een storting van 25 euro op. De enige voorwaarde om dit geschenk te ontvangen, is dat je minstens 25 transacties uitvoert voor 30/06/2015. Maar dat kan toch geen probleem zijn! Als je uitrekent hoe vaak... Lees verder »

Vraag je gratis Hello rekening met cadeau van 25 euro aan »
Actie afgelopen

Ga naar Tomorrowland dankzij Hello Bank

Tomorrowland is ieder jaar weer top en dat wordt nog eens extra in de verf gezet doordat ze al drie jaar op rij verkozen werden tot het beste dancefestival ter wereld. De tiende editie belooft een magisch editie te worden en was wereldwijd in minder dan een uur tijd volledig uitverkocht. Maar, bij Hello Bank hebben... Lees verder »

Word klant bij Hello Bank en win tickets voor Tomorrowland »
Actie afgelopen

Gratis rekening nu mét 50 (!) euro bij Hello Bank!

Zeg maar snel Hello tegen Hello Bank, want als je er voor 30 april een gratis zichtrekening opent, krijg je hier meteen een storting van 25 euro op! Naast de extra bonus van 25 euro op je gratis zichtrekening omvat dit pakket een gratis spaarrekening, één of twee gratis bankkaarten, onbeperkt gebruik van de app... Lees verder »

Vraag je gratis zichtrekening aan bij Hello Bank en ontvang tot 50 euro »