Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Hogedrukreinigers?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met hogedrukreinigers te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

gereedschap

Steek jij ook weleens graag de handen uit de mouwen? Dan is de volgende wedstrijd vast en zeker iets voor jou.

Je maakt nu kans op een koffertje met schroefboormachine, verstekzaag, schuurmachine, cirkelzaag of hogedrukreiniger. Om aan de wedstrijd deel te nemen hoef je enkel het gewenste product te selecteren en je contactgegevens achter te laten.

Ben jij één van de gelukkigen? Dan wordt je naam gepubliceerd op de winnaarspagina en word je hierover persoonlijk via e-mail ingelicht.

Interesse gewekt? Neem vandaag nog deel en maak kans op gratis gereedschap.

45% korting op Kärcher hogedrukreiniger

Aanbieding afgelopen 22/07/2018 Kortingen
karcher 45 percent korting

Liever geen vuile terrastegels en een bemost tuinbankje, of heb je een oprit die wel eens een grondige kuisbeurt kan gebruiken? Met een hogedrukreiniger van Kärcher zijn je problemen in een mum van tijd opgelost!

Koop nu online een nieuwe Kärcher K2 Basic Home Hogedrukreiniger aan -45% korting. De prijs komt zo op de sportprijs van € 59,95.

Dit model is zeer licht en de handgreep is ergonomisch. Dat maakt hem heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren.

Wacht niet langer en koop online een gloednieuwe hogedrukreiniger!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!