Ben je op zoek naar hond?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hond
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Lily's Kitchen hondenvoer testen

Dankzij Dogofriends kan jouw hond misschien wel gratis het hondenvoer van Lily’s Kitchen uitproberen! Ze verzekeren je een voerbak die altijd leeg is én een gezonde en gelukkige hond. Lily’s Kitchen staat voor gezonde en voedzame maaltijden met een hoog vleesgehalte, vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Misschien zelfs zo lekker dat je viervoeter om het... Lees verder »

Meld je aan bij Dogofriends voor het hondenvoer van Lily's Kitchen »

Gratis Horta hondenwandelzoektocht met goodiebag

De herfst is begonnen, wat betekent dat je de laarzen, wandelschoenen en fluo vestjes weer kan bovenhalen. En ook dat je opnieuw kan meedoen aan de jaarlijkse hondenwandelzoektocht van Horta! Schrijf je hiervoor in voor 5 november op de actiepagina van Horta. Kies de winkel waar je je wandelpakket gaat afhalen en waar jouw wandeling... Lees verder »

Schrijf je in voor de hondenwandelzoektocht van Horta »

Gratis Pedigree Multivitamins

Meld je vandaag nog aan voor het testpanel van Dogofriends en word 1 van de 7.000 uitverkorenen die een volledig testpakket ontvangen. Dit kan nog tot en met 3 september. In de doos ontdek je een welkomstbrief, 4 weken Pedigree Multivitamins-supplementen (waarbij je de keuze hebt uit Immuunsysteem, Spijsvertering en Gewrichtsverzorging) en 5 kortingsbonnen. Met... Lees verder »

Laat je hond gratis de Pedigree Multivitamins testen »

Gratis DentaLife ActivFresh kauwstaaf

Heeft je hond last van een slechte adem? Verwen je viervoeter dan met een gratis DentaLife ActivFresh kauwstaaf! Deze smakelijke kauwstaaf bestrijdt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de slechte adem van je hond. De staaf bevat een geselecteerde mix van honing en natuurlijke spirulina. Om je gratis proefstaaltje te ontvangen bij je thuis moet je... Lees verder »

Claim je gratis DentaLife kauwstaaf »

Gratis hondenwandelzoektocht mét goodiebag

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert Horta ook in 2022 leuke hondenwandelzoektochten rond de verschillende Horta winkels. De hond geniet van de leuke wandeling en jij met het hele gezin van de zoektocht. Schrijf je snel in bij je favoriete Horta winkel. De 10.000 eerst ingeschreven honden worden beloond met een leuke gratis... Lees verder »

Schrijf je in voor de gratis hondenwandeling »