Ben je op zoek naar hubo?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hubo
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Rubson schilderskit 100% terugbetaald

Moeten er nog klusjes in huis gedaan worden? Dan komt een koker Rubson Schilderskit zeker van pas! Koop een koker Rubson schilderskit of een Rubson schilderskit Pro en krijg je aankoopbedrag 100% terugbetaald! Product: Rubson schilderskit of Rubson schilderskit Pro. Winkel: Hubo. Waar vind je de actie: Het actieformulier hangt bij het product. Wat moet je doen: Vul het actieformulier in... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Rubson schilderskit aan »
Actie afgelopen

Bison vochtvreter 100% terugbetaald

De vochtvreters van Bison bestrijden condens, vocht en muffe geurtjes. Ze zijn reukloos, geluidloos én gemakkelijk navulbaar. Een ideaal apparaat dus voor gesloten ruimtes met weinig tot geen mogelijkheden tot ventilatie. Kelder, garage, zolder, bepaalde kasten, je caravan of boot, de toestellen van Bison weten er wel raad mee! Koop nog tot 15 november 1... Lees verder »

Krijg je Bison vochtvreter 100% terugbetaald »
Actie afgelopen

Pattex One for ALL 100% terugbetaald

Pattex One For All is een montagekit die geschikt is voor het lijmen en afdichten van alle materialen, onder alle omstandigheden. Koop nu een van de Pattex One For All Universal producten met de actiesticker en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Product: Pattex One For All Universal producten met ‘100% Cash-back sticker’. Winkel: Alle winkels. Waar vind... Lees verder »

Koop nu Pattex One For All en krijg het aankoopbedrag 100% terugbetaald »
Actie afgelopen

Win een gratis traprenovatie

Heb jij net als zoveel landgenoten een baksteen in de maag en ben je je huis aan het verbouwen of renoveren? De specialisten van Upstairs Traprenovatie hebben een jarenlange ervaring in het renoveren van trappen en zorgen ten alle tijde voor een verbluffend eindresultaat. Al binnen 1 dag installeren ze een volledig nieuwe trap zonder hak- en... Lees verder »

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en win een traprenovatie »
Actie afgelopen

Loctite, Pattex & Rubson 100% terugbetaald (enkel producten die voorzien zijn van een actiesticker)

Een sterke lijm of een goede vochtopnemer kan in elk huis goed van pas komen. Met de betrouwbare producten van Loctite, Pattex & Rubson worden alle klusjes een fluitje van een cent! Nu krijg je de producten van Loctite, Pattex en Rubson 100% terugbetaald! Hoe kan je hiervan profiteren? Je koopt het promotionele product aan... Lees verder »

Selecteer je product en vraag je terugbetaling aan »
Actie afgelopen

Hubo geeft jouw kat een week gratis eten

Ook winkelketen Hubo is de dag van de kat niet vergeten. Ze geven in samenwerking met Royal Canin een week gratis kattenvoeding weg. Je hoeft je hiervoor enkel te registreren op de website van Royal Canin, waar je dan al je gegevens kan invullen. Kies je dichtstbijzijnde Hubo-winkel en maak daarna een keuze uit drie... Lees verder »

 »