Ben je op zoek naar huis en tuin?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over huis en tuin
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontbijt gratis bij IKEA in je pyjama

De marktleidende meubelwinkel IKEA geeft om jou en je slaap. Daarom organiseren zij ‘slaapdagen’ gedurende heel de maand september. Kom op vrijdag 27  september en zaterdag 28 september naar IKEA Wilrijk in je pyjama en ontvang een gratis ontbijt. Beleef er ook tal van slaapgerelateerde activiteiten. Genieten van een gratis uitgebreid ontbijt inclusief koffie of... Lees verder »

Verkrijg je gratis ontbijt »

Voordelig (ver)bouwen doe je met bouwgids.com

Ja, Belgen hebben een baksteen in de maag. Dat weten we intussen wel. Ook bij bouwgids.com. De handige website biedt een uitgebreid overzicht van alle voordelen die er voor ons te rapen vallen bij het bouwen, onderhouden of renoveren van onze woning. Niets dan voordelen voor jou en je portemonnee, die waarschijnlijk zwaar geteisterd zal... Lees verder »

Ontdek dé referentie voor (ver)bouwen  »
Actie afgelopen

Bakker schenkt je deze mooie kaarsenhouder gratis

Niets zo gezellig als wat kaarsen aansteken op een donkere winteravond. Heb jij graag een huis vol theelichtjes dat een uitnodigende warmte uitstraalt? Dan wil je ongetwijfeld profiteren van deze weggeefactie van Bakker. De tuinwinkel doet via de webshop aan alle klanten een theelichtjeshouder cadeau. De rustieke kaarsenhouder van natuurlijk berkenhout is zowel geschikt voor binnen... Lees verder »

Schenk jezelf dit mooi stukje decoratie »