Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Huisdieren?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met huisdieren te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

kat

Jouw kitten verdient het ook om in de watten gelegd te worden. Vraag daarom snel je gratis zak Royal Canin kittenvoeding aan, die beantwoordt aan de speciale behoeften van jouw kat.

Hoe werkt het? Je hoeft enkel de gratis online waardebon te downloaden en in te ruilen tegen een gratis zak Royal Canin. Bovendien is deze actie ook geldig op hondenvoeding!

De producten van Royal Canin zijn voedzaam, evenwichtig en aangepast aan de kwetsbaarheden van jouw huisdier. Download nu je gratis bon en profiteer van deze actie!

Staan de beelden van de wantoestanden in de Belgische slachthuizen ook in jouw geheugen gegrift? Jij kan de dierenmishandeling mee een halt toeroepen.

Zo kan je dierenrechtenorganisatie GAIA opnemen in jouw testament, waardoor je in een betere toekomst investeert voor jouw lievelingsdieren.

Je kan nu volledig gratis en vrijblijvend informatie ontvangen over deze formule voor jouw nalatenschap.

Interesse? Geef jouw gegevens op en enkele dagen later ontvang je een gratis brochure en documentatie over een diervriendelijk testament.

GAIA zorgt trouwens ook voor de opvang van jouw huisdieren als jij er niet meer bent. Ontdek er alles over!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Ook onze huisdieren verdienen af en toe wat extra aandacht, op 4 oktober bijvoorbeeld, want dan is het Werelddierendag!

En dat zijn ze uiteraard niet vergeten bij dierenspeciaalzaak Tom & Co. Meer nog, ze delen 20.000 gepersonaliseerde placemats uit met daarop een foto van je huisdier.

Kies een leuke foto van je hond, kat, papegaai, schildpad,… duid je dichtstbijzijnde Tom & Co-winkel aan en vul tot slot je gegevens in.

De actie loopt nog tot en met 8 oktober of tot uitputting van de 20.000 beschikbare placemats.

Gratis kerstbuffet bij Maxi Zoo

Aanbieding afgelopen 17/12/2015 Gratis Producten

Kerstmis is er voor iedereen en dus ook voor onze huisdieren, klinkt het terecht bij Maxi Zoo.

De dierenwinkel organiseert van 21 tot en met 24 december een gratis kerstbuffet voor alle huisdieren.

Vul je gegevens in op onderstaande link, print de voucher die je per mail ontvangt en ga er van 21 tot en met 24 december mee aanschuiven aan het kerstbuffet van je dichtstbijzijnde Maxi Zoo winkel.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

hondkatBen je de jaarlijkse controle voor je kat of hond bij de dierenarts vergeten? Ga dan in februari zeker langs bij een dierenarts die deelneemt aan de “Maand van de Preventie.”

Deze maand kan je bij de deelnemende dierenartsen immers een afspraak maken voor een gratis controle. Je weet meteen hoe het met je trouwe viervoeter gesteld is en dankzij een tijdige diagnose kunnen eventuele aandoeningen snel en doeltreffend behandeld worden.

De “Maand van de Preventie” is een samenwerking tussen SAVAB-Flanders, de vereniging van dierenartsen voor kleine huisdieren, en producent van dierenvoeding Hill’s.

Registreer je via onderstaande link voor een gratis check-up van je hond of kat en maak daarna een afspraak bij één van de deelnemende dierenartsen. Op de website vind je een overzicht van de dierenartsen in jouw regio.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Royal Canin is al 40 jaar specialist in kwalitatieve droge voeding voor honden en katten.

Honden en katten een beter en langer leven bezorgen is hun doel.

Wil je gratis zien hoe graag jouw hond het Royal Canin hondenvoer lust, dan kan dat.

Volg onderstaande link naar de website van Royal Canin. Geef je gegevens in en die van jouw huisdier. Kies een Tom & Co winkel in je buurt en jouw persoonlijke bon voor een zak hondenvoer van 500 gram zit enkele ogenblikken later al in je mailbox.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen