Ben je op zoek naar interieur?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over interieur
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Topmerken aan exclusieve kortingen bij Shopping Event VIP

Hou jij van fashion en interieurdesign? Hou jij er nog meer van als je de mooiste kledij en decoratie aan een spotprijsje op de kop kan tikken? Ga dan zeker eens naar een privéverkoop van Shopping Event VIP! De events worden regelmatig georganiseerd op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Op elke verkoop kan je profiteren van... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor exclusieve shopping days »
Actie afgelopen

Gratis prijsvoorstel spanplafonds bij Groepsrenovatie

Een verkleurd, afgebladderd of ouderwets ogend plafond? Kies voor een nieuwe look en laat een spanplafond plaatsen. Zo’n plafond is een wip geplaatst en gemakkelijk te demonteren! Vraag nu een gratis prijsvoorstel aan bij Groepsrenovatie en kom te weten hoeveel het je zou kosten om een spanplafond te plaatsen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor... Lees verder »

Vraag je gratis prijsvoorstel aan  »
Actie afgelopen

Krijg gratis kussens, stoelen en meer bij Leen Bakker

Kan jouw interieur wel eens een makeover gebruiken? Of zoek je nog gordijnen of een goede matras voor je nieuwe woonst? Bij Leen Bakker kan je nu je slag slaan. Je kan er nu terecht voor de 100 grootste aanbiedingen. Dat wil zeggen dat je niet alleen topkortingen krijgt op gordijnen, zetels, beddengoed en meer,... Lees verder »

Profiteer van deze topaanbieding »
Actie afgelopen

Schilder goedkoper met deze Rubson schilderskits

Breng jij binnenkort ergens een nieuw likje verf aan? Bespaar op jouw schilderwerken met Rubson. Tijdelijk krijg je tot 3 Rubson Schilderskits of Schilderskits PRO 100% terugbetaald. Wanneer je een van deze kits koopt in de winkel, moet je een actiecoupon meenemen uit de winkel, bijvoorbeeld Gamma. Na aankoop moet je jouw kassaticket uploaden op... Lees verder »

Vraag hier snel je terugbetaling online aan »
Actie afgelopen

Win een gratis traprenovatie

Heb jij net als zoveel landgenoten een baksteen in de maag en ben je je huis aan het verbouwen of renoveren? De specialisten van Upstairs Traprenovatie hebben een jarenlange ervaring in het renoveren van trappen en zorgen ten alle tijde voor een verbluffend eindresultaat. Al binnen 1 dag installeren ze een volledig nieuwe trap zonder hak- en... Lees verder »

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en win een traprenovatie »
Actie afgelopen

Gratis 6-delige aperitiefset van Cosy & Trendy bij Nest

Heb je al kennisgemaakt met het vernieuwde lifestylemagazine Nest? Het blad inspireert je met prachtige interieurs, heerlijke recepten en knap ingerichte tuinen. Tijdelijk ontvang je gratis een hippe 6-delige aperitiefset van Cosy & Trendy als je een abonnement van 1 jaar neemt. Dit kost je slechts € 44! Een mooi cadeau waar familie en vrienden jaloers... Lees verder »

Ontvang je gratis aperitiefset bij Nest »