Ben je op zoek naar ipad?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ipad
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win een iPad Air

Na de vorige wedstrijd van Outspot waarmee je een iPad Air kon winnen, hebben we voor jullie een nieuwe wedstrijd gevonden waarbij dit toptoestel in de prijzenpot zit. Zo kan je bij Webactie tot het einde van het jaar meedingen naar de allerlaatste iPad. Dit lichtgewicht van 469 gram is 20% dunner en 28% lichter... Lees verder »

Doe mee en win een iPad Air »
Actie afgelopen

Win een tablet naar keuze!

Een tablet hebben is tof, maar twee tablets zijn eens zo leuk! Gedaan met het constant geruzie tussen de kinderen of misschien wel tussen jou en je partner over wie nu wel of niet met de tablet mag spelen… Of misschien zit je nog zonder tablet maar overweeg je er een aan te kopen? Niet... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een iPad 4 bij Outspot

Bij Outspot kan je intekenen op leuke deals waarbij je heel wat euro’s kan besparen. Een weekendje weg, eens lekker gaan eten of gezellig naar de sauna, je vindt het er allemaal terug. Nu kan je bij Outspot ook meedoen aan een wedstrijd waarbij je een iPad 4 kan winnen. Hoeven we dit hebbeding nog... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win Apple producten

Doe mee aan de wedstrijd van Apple en je kan Apple producten winnen: een gloednieuwe MacBook Air, een iPad 3 of een iPhone 4S. Al wat je moet doen om kans te maken op één van de hoofdprijzen is de enquête invullen.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een iPad 2 bij Carrefour

Carrefour geeft 10 Apple iPads weg in samenwerking met Pink Lady (ook appels). Om te kunnen winnen, beantwoord je de wedstrijdvragen en de schiftingsvraag correct: Vraag 1: Het loge van Pink Lady heeft een originele vorm, welke? Ster, Appel, Hart of Zon? Vraag 2: De Pink Lady is het resultaat van welke kruising? Golden met... Lees verder »

 »