Ben je op zoek naar isoleren?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over isoleren
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Spouwmuurisolatie: bespaar tot 40% op je energiefactuur

Een lagere energiefactuur, wie wilt dat nu niet? Spourmuurisolatie is een vorm van isolatie waardoor de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer koeler binnen is. Hierdoor bespaar je wel €600 op je energiefactuur! Vraag nu gratis expertise voor spouwmuurisolatie aan bij Solvari en ontvang gratis advies en uitleg van een erkend... Lees verder »

Bespaar op je energiefactuur  »

Dakisolatie is volgend jaar verplicht! Vraag nu gratis offertes

Wist je dat dakisolatie tegen 2020 verplicht zal zijn? Het is dus nu het moment om actie te ondernemen en prijzen te vergelijken! Vraag nu gratis offertes aan via Dakisolatie-offertes.be en bespaar tot 40% op de plaatsing van dakisolatie! Waarom kiezen voor dakisolatie? Je bespaart 30% op je energiefactuur omdat je veel minder warmte verliest... Lees verder »

Vraag gratis offertes aan »

Gratis prijsoffertes voor spouwmuurisolatie

Wil jij energiezuinig (ver)bouwen? Dat kan op verschillende manieren, maar één van de meest interessante manieren is nog altijd isoleren. Wist je dat je via spouwmuurisolatie jaarlijks honderden euro’s kan besparen op jouw energiefactuur? Interesse? Vraag nu gratis prijsoffertes aan via Vergelijken Loont. Na een plaatsbezoek maken 2 specialisten een offerte op. Nadien beslis je zelf... Lees verder »

Vraag gratis offertes aan »
Actie afgelopen

Gratis infoavond energiezuinig verbouwen

Ga jij binnenkort je woning renoveren? Energiezuinig verbouwen is interessant op elk vlak, en vooral omdat je zo je energiefactuur kan verlagen! Op de gratis infoavond leer je alles over energiezuinig renoveren van een aantal ervaren experts en adviseurs. Dit infomoment vindt plaats op 17 oktober om 19u30 te Blankenberge. Schrijf je in door een berichtje... Lees verder »

Schrijf je online in »
Actie afgelopen

Gratis afspraak met een vakman op de Vlaamse isolatiedag

Isoleren is de beste manier om jouw energiefactuur te verlagen. Is jouw woning niet (volledig) geïsoleerd? Tegenwoordig hangen er ook premies aan vast, dus het is hét moment om isolatie te plaatsen! Nu kan je op de Vlaamse isolatiedag met je vragen terecht bij een vakman erkend door de Vlaamse Overheid. Leg een gratis afspraak... Lees verder »

Leg een gratis afspraak vast »
Actie afgelopen

Ontvang € 750 premie voor spouwmuurisolatie

Je zal ongetwijfeld ook aan je energiefactuur de late en ijskoude winterprik gevoeld hebben. Nochtans kan je makkelijker geld en warmte besparen dan je denkt, met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld. De netbeheerder deelt premies uit van € 5 per m². Daarbovenop maak je kans op een Vlaamse verbeteringspremie van € 750. Zeker oudere woningen houden de warmte moeilijker... Lees verder »

Vraag hier meer info aan »
Actie afgelopen

Bespaar tot 25% met spouwmuurisolatie

Betaal jij graag te veel voor je energiefactuur? Nee toch! Isoleren is daarom meer dan ooit de boodschap. Zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen. Spouwmuurisolatie behoort tot de populairste vormen van isolatie dankzij de relatief lage kost, de eenvoudige plaatsing en de forse besparingen. Daarnaast ontvang je in 2017 een premie van € 6 per... Lees verder »

Vraag je gratis offerte voor spouwmuurisolatie aan »