Ben je op zoek naar jbc?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over jbc
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bezoek de sint bij JBC en krijg 3 cadeautjes

Waren er afgelopen jaar geen stoute kinderen in jouw gezin? Beloon ze dan op zondag 14 november met een bezoekje aan Sinterklaas bij JBC. Laat ze eerst de spiekpietjes kleurplaat inkleuren zodat ze deze aan de sint kunnen afgeven. In ruil ontvangen ze 3 leuke cadeautjes: een Spiekpietjes-aftelkalender, een leesboek ‘De Spiekpietjes – Bedtijd’ en... Lees verder »

Laat de sinttekening inkleuren door je kind(eren) »
Actie afgelopen

Gratis ZulupaPUWA-pennenzak bij JBC

Walter Van Beirendonck mag 10 kaarsjes uitblazen voor zijn ZulupaPUWA-kledinglijn die speciaal voor JBC ontworpen heeft. En om dit te vieren deelt JBC gratis pennenzakken van ZulupaPUWA uit om het nieuwe schooljaar in stijl te starten. Download onderstaande tekening, haal de kleurpotloden uit de kast en laat de kids er een origineel kunstwerkje van maken.... Lees verder »

Download je tekening voor een gratis pennenzak »
Actie afgelopen

Gratis Maya of Wickie vlieger bij JBC

Traditiegetrouw start JBC het nieuwe schooljaar met nieuwe kledingcollecties, maar ook met een leuke kleurwedstrijd! Download de Studio 100-tekening op onderstaande link, haal je kleurpotloden uit de kast en kleur Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Vicking helemaal in. Breng je kunstwerkje voor 7 september binnen in je dichtstbijzijnde JBC-winkel en... Lees verder »

Download en kleur je tekening voor een leuke vlieger »