Ben je op zoek naar kabouter plop?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kabouter plop
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bekijk gratis de Grote Sinterklaasshow @Home

6 december hoeven jullie waarschijnlijk niet in jullie agenda te zetten, want dan komt de sint met zijn pieten in heel wat huiskamers pakjes brengen. Maar, het is ook meteen de datum van de jaarlijkse Sinterklaasshow van Studio 100. Dit jaar jammer genoeg geen overvol Sportpaleis, maar wel een digitale versie van de Grote Sinterklaasshow... Lees verder »

Kom alles te weten over de Sinterklaasshow @Home »
Actie afgelopen

35% korting op tickets voor Plopsaland en andere parken

21 juli is onze nationale feestdag en de Plopsa parken vieren dat door maar liefst 35% korting te geven op tickets! Gebruik daarvoor de kortingscode 21JULI. De korting is geldig voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Coo. Wees er snel bij, want deze actie loopt af op dinsdag 23 juli... Lees verder »

Profiteer van deze actie! »
Actie afgelopen

Gratis ticket Plopsaqua t.w.v. € 19,99

Op zoek naar een origineel cadeau ter gelegenheid van Sinterklaas of Kerstmis? Dan is deze actie van Plopsa wat je zoekt. Bij aankoop van een standaardticket ≥ 1m voor Plopsaland De Panne krijg je een gratis kaartje voor Plopsaqua, het leukste waterpark van België. Hoe werkt het? Geef de promocode FREESWIM in bij het afrekenen en... Lees verder »

Bezoek Plopsaqua gratis »
Actie afgelopen

Win de DVD van Plop Wordt Kabouterkoning

Fan van kabouter Plop? Of wil je deze dvd gewoon om de (klein)kindjes een uurtje zoet te houden? Om te winnen, moet je antwoorden op de wedstrijdvraag: in welke gemeente is Walter De Donder, de acteur die Kabouter Plop en Meneer De Burgemeester uit Samson speelt, écht burgemeester sinds 1 januari 2011? Antwoord: Walter De... Lees verder »

 »