Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Kerstkaarten?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met kerstkaarten te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

gratis paierstalen Flyer

Visitekaartjes, flyers, posters of briefpapier, bij Flyer kan je ze laten drukken op kwaliteitsvol papier en aan een lage prijs!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste papier? Je kan nu een gratis SampleFlip aanvragen met staaltjes van alle verschillende papiersoorten en afwerkingen. Zo kan je op voorhand nagaan welk papier voor jouw drukwerk het meest geschikt is.

Vraag je gratis SampleFlip-doos aan en enkele dagen later ontvang jij de papierstalen in je brievenbus.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Flyer? Neem een kijkje op de website en ontdek het ruime aanbod!

gratis e-card

Prettige Feesten! Stuur jij een kaartje met je wensen voor het nieuwe jaar?

Een papieren wenskaart sturen is niet meer echt van deze tijd. Een e-card sturen is niet alleen modern, maar ook gemakkelijk. Kortom, de ideale manier om je eindejaarswensen te sturen naar vrienden en familie!

Bij Hallmark kan je kiezen uit verschillende e-cards, elk met een leuke tekening en/of kerstboodschap. Leuk is dat je ook nog een persoonlijk berichtje kan toevoegen om jouw wenskaartje uniek te maken!

Selecteer een e-card, schrijf een tekstje en voeg de naam en het e-mailadres van je vriend(in) of familielid in. In enkele minuten tijd is het klaargespeeld!

Stuur jij dit jaar een e-card i.p.v. een traditionele wenskaart? Neem een kijkje tussen de verschillende ontwerpen van Hallmark en bedenk alvast een leuk tekstje!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
gratis kerstkaarten

Over enkele dagen is het Kerstmis. Heb jij al kerstkaartjes gestuurd naar je vrienden en familie?

Dit jaar kan je extra origineel uit de hoek komen! Kringwinkel Den Azalee deelt de komende weken gratis wenskaarten uit, met een – wel heel – unieke foto op de voorkant!

De medewerkers van deze Kringwinkel gingen de creatieve toer op en maakten foto’s van allerlei opstellingen met herbruikbare spullen: van stalletjes, superhelden en een kerstboom van oude boeken tot een opstelling met een sok. Deze foto’s verwerkten ze nadien tot kerstkaartjes.

In totaal werden er een duizendtal kaartjes afgedrukt. Je kan ze krijgen in de Kringwinkels in Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Temse en in de winterchalet van de schaatsbaan in Sint-Niklaas.

Wil jij een gratis exemplaar bemachtigen? Aarzel dan niet, want op is op!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!