Ben je op zoek naar kerstvakantie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kerstvakantie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Kerstkanjerbundel lager onderwijs

Is de afkoelingsweek in combinatie met 2 weken vakantie wat te veel van het goede? Download dan snel de Kerstkanjerbundel. Uitgeverij Plantyn heeft een aparte bundel per leerjaar voorzien. Deze bevat oefeningen voor wiskunde, taal en WO. Daarnaast zitten er ook leuke en creatieve opdrachten in zoals liedjes, woordzoekers en zelfs recepten. Geef dus een... Lees verder »

Zet je kinderen aan het werk met de kerstbundel »

Kortingen op fotoboeken en wenskaarten bij Albelli

Ben jij het type vakantieganger dat zoveel mogelijk mooie momenten probeert vast te leggen? En na je vakantie vergeet je dan hoeveel foto’s van onvergetelijke momenten je hebt genomen… Doe er wat aan! Bij Albelli geniet je nu van 20% korting op alle producten. Leg deze keer de mooiste momenten uit jouw vakantie vast in... Lees verder »

Laat die speciale herinneringen nu afdrukken »
Actie afgelopen

Last minute vliegtickets voor de kerstvakantie vanaf € 48

Heb jij een paar dagen verlof tijdens de kerstvakantie? Wat denk je van een citytrip of een reisje naar de zon? Bij Cheaptickets kan je nu profiteren van uitzonderlijke promoties voor de kerstvakantie! Zo kan je al voor € 48 heen en terug Praag vliegen en voor € 96 naar Lissabon. Cheaptickets.be is een reiswebsite die... Lees verder »

Profiteer van de kerstpromoties »
Actie afgelopen

TravelBird schenkt je weer superkortingen

Tot rust komen in de Champagnestreek, kuieren door het eeuwenoude Rome of lekker luieren op een parelwit strand ver weg? Bij TravelBird heb je keuze te over én geniet je van tijdelijke superkortingen. Een klein en gezellig hotelletje, lastminute wintervakantie of een all inclusive vakantie… Met de uitzonderlijke promo’s beleef je een trip waar je... Lees verder »

Boek nu een goedkope vakantie »
Actie afgelopen

Gratis brochure en 30% korting bij CenterParcs

In november zijn er verschillende verlengde weekends en in december begint de kerstvakantie. Ideaal moment voor veel gezinnen om eens lekker te gaan uitrusten in een bungalowpark met tropisch zwemparadijs zoals CenterParcs! Centerparcs parken liggen altijd in een groene omgeving of aan zee, je kan er heerlijk wandelen. En wie meer actie wil, haalt zijn... Lees verder »

 »