Ben je op zoek naar ketting?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ketting
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Een duur geschenk voor weinig geld

Geef jouw lief een échte verrassing! Ben je op zoek naar een kostbaar cadeau voor je lief? Dure juwelen liggen misschien buiten je bereik, maar het is wel degelijk mogelijk om mooie sieraden te kopen voor weinig geld! Wat dacht je van een prachtig merkhorloge om je liefde mee te getuigen? Of een elegante halsketting... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Krijg een gratis luxe giftbox bij Lovelymusthaves

Een collectie prachtige juwelen is nooit te uitgebreid. Heb je deze schattige oorbellen al gezien? Bij de online store Lovelymusthaves krijg je nu tijdelijk een gratis geschenkdoosje. Dit minimalistische luxecadeautje is perfect om jezelf, je moeder, dochter, of een vriend(in) mee te verrassen. Lovelymusthaves is dé online store waar je terecht kan voor de hipste... Lees verder »

Vraag jouw gratis luxe geschenkbox aan »
Actie afgelopen

Gratis kerstgeschenk bij Dag Allemaal

Koop deze week Dag Allemaal en blijf niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en roddels in BV-land, maar krijg ook een gratis kerstgeschenk. Je hebt de keuze uit verschillende pakjes, al weet je op voorhand natuurlijk niet welk geschenk er in welke verpakking zit… De mogelijke cadeaus kunnen we je alvast wel... Lees verder »

 »